Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Velioğlu’na başarı madalyası ve kupa

01 Haziran 2015, 18:56 - Okunma: 1454

Samsun’da gerçekleşen 19 Mayıs WUSHU uluslararası şampiyonasında Türk Milli takımı, takım halinde birinci oldu, şampiyonada organizasyon başarısı sağlayan Velioğlu’na başarı kupası verildi.

10 Avrupa ülkesinin de katıldığı 19 Mayıs WUSHU uluslararası şampiyonasında takım halinde Türk Milli Takımı birinci olurken, ikinciliği İran Milli Takımı üçüncülüğü de Azerbaycan Milli Takımı aldı. Organizasyon Tertip Komitesi organizasyonun sorunsuz gerçekleşmesinde önemli görevler üstlenerek sorunsuz ve aksaklık olmadan uluslar arası 19 Mayıs Samsun WUSHU uluslararası şampiyonasının gerçekleşmesinde katkı sağlayan TWF Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü Batman spor Akademisi kurucu hocası ve Milli Takım Antrenörü Abdülaziz Velioğlu’na   başarı sertifikası, madalyası ve kupası verildi. Aldığı başarı kupa, madalya ve sertifika ile bir uluslararası şampiyonasının daha sorunsuz gerçekleşmesinde önemli rol oynayan Milli Takım Antrenörü Abdulaziz Velioğlu; “Ülkemizde gerçekleşen bu uluslar arası şampiyonasının ülkemize yakışır bir şekilde geçmesi için Organizasyon tertip komitesinin bize verdiği katılımcı ülkelerin milli takımları arasındaki koordinasyonu en iyi şekilde sağlama gayreti içinde olduk. Çok şükür bize yakışır bir şekilde sorunsuz ve iyi bir ev sahipliği örneği göstererek koordinasyonu sağladık. 3 gün süren şampiyona sonrası Organizasyon Tertip Komitesi bize de sürpriz yaparak başarı belgesi, madalyası ve kupası verdi” diye konuştu. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=