Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“TARAFTAR BİZE GÜVENSİN”

08 Mart 2021, 16:21 - Okunma: 2481

* Ligde 19 haftadır deplasmanda galip gelemeyen Batman Petrolspor, Gölcük galibiyetiyle bu hasreti sonlandırmış oldu.

Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı, “Taraftar bize güvensin, neler yapacağımızı görsünler” dedi.
“SONUÇ DAHA FARKLI OLABİLİRDİ”
Gölcük’ü deplasmanda 1-0’lık skorla deviren Batman Petrolspor, aylar sonra deplasmanda bulduğu galibiyette moral buldu. Maçtan sonra açıklamada bulunan Teknik Direktör Bülent Demirkanlı “İki takım açısından önemli bir maçtı. Puan sıralamasında Gölcük bizim altımızda yer alıyordu. Bizi yenmiş olsalardı üzerimize çıkacaklardı. İki takım için zor bir maçtı. Hepimiz bunun bilincindeydik. Bugün beraber kalmış olsaydık üzülürdük. Buradan 3 puanla ayrılmamız iyi bir sonuç. İstediğimiz futbolu sahaya yansıttık. Önde bitirici vuruşları önceden yapsaydık sonuç farklı olurdu” dedi.
19 HAFTA SONRA DEPLASMANDA GÜLDÜ
Ligde 19 haftadır deplasmanda galip gelemeyen Batman Petrolspor, Gölcük galibiyetiyle bu hasreti sonlandırmış oldu. En son deplasman galibiyetini ligin 3. haftasında Esenler Erokspor karşısında alan Kırmızı-Beyazlılarda rota şimdi de hafta içi oynanacak Çatalcaspor maçına çevrildi. Çatalca maçında ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirten Teknik Direktör Demirkanlı, “Oynadığımız bu futbol ve bu skorlarla kafamızda düşme korkusu geçmiyor. Bizim geldiğimiz yerde başarı olur. Taraftar bize güvensin, neler yapacağımızı görsünler. Transferde yanlış hamleler yapılmış. Yaşa takılan futbolcular var. Tribünde 6 futbolcuyu oturtmak zorunda kalıyoruz. Biz bunlara rağmen bir şeyler düzeltiyoruz” diye konuştu.

ÇATALCAPOR’A HAZIRLANIYORLAR
Batman Petrolspor, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Çatalcaspor maçının hazırlıklarına başladı. Karşılaşmaya Teknik Direktör Bülent Demirkanlı yönetiminde çalışan Kırmızı-Beyazlılar, maçı kayıpsız atlatmak istiyor. Perşembe oynanacak Çatalcaspor - Batman Petrolspor maçı Tepecik Şenol Güneş Stadyumunda saat 14.00’te start alacak. Karşılaşmayı Kütahya bölgesinden hakem Emre Korkmaz yönetecek. Yardımcı hakemler Turgut Evrancı ve Onur Gülter görevlendirildi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=