Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Maç istediğimiz gibi geçmedi’

22 Şubat 2021, 14:57 - Okunma: 2544

3. Lig temsilcimiz Batman Petrolspor’a önceki gün 4-2 mağlup olan Elazığ Karakoçan spor’un başarılı kanat oyuncusu Semih Ekmen, mağlubiyeti bireysel hatalara bağladı ve maçın istedikleri şekilde geçmediğini belirtti.

 Elazığ Karakoçan Futbol Kulübünde sağ ve sol kenar mevkilerinde oynayan ve hırslı futboluyla ön plana çıkan Semih, “Batman Petrolspor maçı istediğimiz gibi geçmedi. Maalesef bireysel hatalardan dolayı yediğimiz goller neticesinde mağlup olduk. Artık önümüzdeki maça odaklanacağız. Zaten bu saatten sonra her maç final havasında geçiyor. Biz de elimizden geleni yapacağız. İnşallah yakın zamanda takım olarak toparlanıp istediğimiz sonuçları alırız” dedi.
86’NCI DAKİKADA GOL DE KAYDETMİŞTİ
Kenarlardan içe kat edip yapmış olduğu sert vuruşlarla dikkat çeken Elazığ Karakoçan takımının başarılı futbolcularından Semih Ekmen, takımına her zamanki gibi katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti. Elazığ Karakoçan takımında 93 sırt numaralı formayla ter döken Semih, 86’ncı dakikada durumu 3-2’ye getiren golü atmıştı. Ancak Batman Petrolspor’un 90+1’nci dakikada Nezir’in ayağından kaydettiği penaltı gölüne engel olamayan Karakoçan takımı maçı 4-2 kaybetti. Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=