Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Olaylı maçta Kozluk hükmen galip

02 Aralık 2015, 02:17 - Okunma: 1386

Batman Birinci amatör liginin 3. haftasında Kozluk Gençlikspor ve Aydın Konakspor takımları arasında oynanan maçta, Aydın Konakspor antrenörünün hakeme yönelik fiili saldırıda bulunması nedeniyle maç 73. dakikada tatil edilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu yarım kalan maç ile ilgili kararını vererek yazılı bir açıklama yaptı. TFF’nin yaptığı açıklamada, şöyle denildi; “08.11.2015 Tarihinde Kozluk ilçe sentetik sahasında Kozluk Gençlikspor-Aydınkonak arasında oynanan Batman 1. Amatör küme müsabakası (1-1) Berabere devam ederken, müsabakanın 73. dakikasında Aydınkonakspor’a mensup Antrenörün hakeme fiili saldırıda bulunması nedeniyle maç hakem tarafından tatil edilmişti.
Futbol müsabaka talimatı 19. Maddesinin 1. fıkrasının (a) bendinde yer alan ‘Kulübün futbolcusu, yöneticisi ve diğer kişilerin veya rakip takım futbolcu ve mensuplarına fiili eylemde bulunmaları, kavgaya sebebiyet vermeleri ve bu eylemleri dolayısı ile müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması’ hükmü çerçevesinde Aydınkonakspor’a mensup Antrenörün hakeme fiili saldırıda bulunması nedeniyle müsabakanın tatil edilmesi uygun görülerek; anılan müsabakada futbol müsabaka talimatı 23. maddesinin 4. fıkrası gereğince Aydınkonakspor’a mensup Antrenörün hakeme fiili saldırıda bulunması nedeniyle  Aydınkonakspor takımının 3-0 hükmen yenik sayılmasına ve Kozluk Gençlikspor’un 3-0 hükmen galip sayılmasına, karar verilmiştir.” Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=