Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kırın artık şu şanssızlığı

10 Şubat 2021, 13:12 - Okunma: 2611

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, ligde özlem duyduğu galibiyete bir türlü ulaşamıyor.

 Oynadığı son 12 maçta galibiyeti tamamen unutan kırmızı-beyazlılar, bugün karşılaşacağı Erokspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.
6 MAÇTIR GOL ATAMIYORLAR!
12 Haftada 6 mağlubiyet ve 6 beraberlik alan kırmızı beyazlıların, devre arası kadrosuna kattığı 11 transferiyle oynadığı 2 maçta yalnızca 1 puan almayı başardı. Batman Petrolspor, oynadığı son 6 lig maçında golle buluşmadı. En son golünü 06.12.2020’de Arhavispor ile deplasmanda oynanan ve 1-1 biten maçta atmıştı. Batman Petrolspor, 6 maçtır gole hasret.
KURT HOCA SAHAYA İNDİ
Geçen hafta takımın başına getirilen 63 yaşındaki “Kurt Hoca” lakaplı deneyimli çalıştırıcı Bülent Demirkanlı, ilk maçına deplasmanda Isparta 32 Spor karşısında çıktı. Sakat, cezalı ve yeni isimlerin takıma geç katılmasından dolayı ideal kadrosunu sahaya süremeyen Demirkanlı, sahada arzu ettiği güzel futbolu Batmanlı sporseverlere izlettiremedi. Deneyimli hoca Demrikanlı, “Takımın bu haftaki çalışmaları iyi. Kötü bir sonuç beklemiyoruz. Bu takım seri yakalayacaktır. Futbolcularımıza güveniyorum. Kendimize de ekibe de güveniyoruz. Batman halkı da bize inansın ve destek versin. Taraftarımız tedirgin olmasın. Bir zamana bırakalım. Spor kamuoyunu mahcup etmeyeceğiz. Güçlü bir rakibimiz var bu hafta. Sahada iyi olan kazanır “ diye konuştu.
MAÇIN BAŞLAMA SAATİ: 13.00
Batman Petrolspor, ligde 20. hafta müsabakasında bugün saat 13.00’da sahasında güçlü ve kaliteli kadrosu olan İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’u konuk edecek. Ligde 18 puanı bulunan Batman Petrolspor, ligin ilk devresinde deplasmanda oynadığı maçta rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı. Gözler zorlu geçecek maçta olacak. Karşılaşmayı Gaziantep bölgesinden hakem Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Yardımcı hakemler Mehmet Kirişçioğlu ve Abdulkadir Anıl Yılmaz görevlendirildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=