Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Grand Hasankeyf, Petrolspor’u ağırladı

09 Şubat 2021, 13:56 - Okunma: 2017

Grand Hasankeyf Otel yönetimi, 61. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Batman Petrolspor’u sahasında oynayacağı Esenler Erokspor maçı öncesi kahvaltıda ağırladı.

Futbolcu, Teknik Heyet ve Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş’ın katıldığı etkinlikte misafirleri Grand Hasankeyf Otel Müdürü Metin Türel ağırladı. Kahvaltı sonrası konuşan Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, herkesin kulübe destek vermesini istedi. Başkan Akbaş, “Batman Petrolspor’un, Batman’ın layık olduğu yere gelmesi için canla başla çalışan bir ekip var. Ben inanıyorum ki, Batman Petrolspor Kulübü layık olduğu yere gelecektir. Biz artık Batman’da ‘Petrolspor düştü, düşecek’ kelimelerini konuşmak istemiyoruz. Bu sporcularımıza güveniyoruz, ki güvendiğimiz için bunları seçmişiz ve böyle bir ekip oluşturmuşuz. Ben inanıyorum ve güveniyorum. İnşallah bu kulübü layık olduğu yere taşıyacaklar. Saha dışındaki işlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.
‘KULÜBE SAHİP ÇIKILMASINI İSTİYORUZ’
Yönetim olarak kulübe bir kişilik kazandırdık ve kurumsallaştırdık ama sahada bir başarısızlık var. Biz farkındayız ve onu da inşallah düzelteceğiz. Ben değerli basına ve bugün bizi burada ağırlayan Grand Hasankeyf Otel yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Gerçekten bir öncülük yaptılar. Batman halkının Petrolspor’a sahip çıkması lazım. Türkiye’de Batmanlı 1 milyonun üzerinde insanlar var. Batman’ın nüfusu 620 bine ulaştı. Biz bu kulübe sahip çıkılmasını istiyoruz. Bu kulübe bir tek sahip görünen şuanda sayın Valimizdir. Eğer bugün bu kulüp varsa, Sayın Valimizin sayesinde olduğunu söyleyebilirim. Ben öncelikle Sayın Valime bir kulüp başkanı olarak, yönetim kurulu adına, Valimizin bize göstermiş olduğu bu ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok şanslıyız böyle bir valimiz var. Bizler gelip gideceğiz. 61 yıllık bir kulüp var. Bu kulüpten kimler geldi, kimler geçti. Emek sarf eden herkesten Allah razı olsun” dedi.
‘PETROLSPORUN YANINDAYIZ’
Grand Hasankeyf Otel Müdürü Metin Türel ise, “Petrolsporumuzun her zaman yanındayız. Biz de naçizane bir öncülük etmek istedik. Hem Batman adına, hem tüm esnaflar adına Petrolsporumuzu ağırlamak istedik. Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum ve yollarının açık olmasını istiyorum. Önümüzde önemli bir maçımız var, inşallah iyi bir sonuç alıp bu haftayı galibiyetle kapatırız. Çünkü buna tüm takımın, tüm Batman’ın ihtiyacı var. Tekrar başkanıma teşekkür ediyorum, bizi kırmadı, hepsi şeref verdiler” diye konuştu. Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=