Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yarasalar, ‘Edi Bese’ dedi

30 Kasım 2015, 17:08 - Okunma: 1529

Batman Petrolspor’un İstanbul’daki taraftar grubu olan İstanbul Yarasaları, alınan kötü sonuçlar ve karalama iddialarının ardından bundan böyle maçlara gitmeyeceklerini açıkladı.

Yazılı açıklama yapan taraftar grubu, bugüne kadar İstanbul ve çevre illerde31 maçta Petrolspor’u ve 4 maçta da 72 Batmanspor’u desteklediklerini belirterek, tüm bu organizasyonları kendi imkanlarıyla yaptıklarını ifade ettiler. Açıklamada, şöyle denildi; “Bütün iyi niyet ve yaklaşımlarımıza rağmen bize karşı bir karalama, iftira ve dedikodu furyası birçok kez devreye girsede bizler vicdan rahatlılığımıza dayanarak bütün bunları Allah'a havale ettik. Fakat değerli Petrolspor'lular kulübümüzde işlenen hatalar zincirine rağmen mevcut yönetime verilecek desteği takımımıza ve kendimize ihanet sayarız. Bu güne dek çok sustuk sabrettik. Fakat şimdi isyan ve sesimizi yükseltme zamanıdır diyor ve artık yeter ‘Édi Bese’ diyoruz. Şunun tekrardan iyi bilinmesini isteriz ki şayet Petrolspor'un önündeki Batman ismi olmasaydı bizleri yanınızda bulamayacak yalnızları oynayacak ve sahipsizliği iliklerinize kadar hissedecektiniz. Biz Batman ve Petrolspor diye takımımızı desteklerken siz yöneticileri bizi kendi askerleriniz ve bundan nemalanmaktan geri kalmadınız. Takımı aldığınız günden beri ne kazandırdınız takımımıza? hangi tesisi, hangi alt yapıyı ve başarıyı? Takıma dahil etmiş olduğunuz hangi Yönetici, hangi Teknik Adam ve hangi Futbolcu armamızı layıkıyla taşıyabildi ve yaraşır bir tutum sergiledi. Sizi eleştirip hatalarınızı yüzünüze vurduğu için, bizleri düşman olarak görüp  üvey evlat muamelesi yaptığınız sürece takımımıza yapacağımız fiziki gücümüzü sizden esirgeyecek, günahlarınıza ortak olmayacak ve sadece sırf Petrolspor'un önünde bulunan Batman ismi için takımımızın yanında olacağız manevi olarak ve dualarımızı eksik etmeyeceğiz.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=