Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol'de ŞOK AYRILIK...

25 Ocak 2021, 21:26 - Okunma: 1923

Takımın başına getirilen teknik direktör Hakan Hayati Karaca ilk maçına çıkmadan ayrıldı. Yönetim kurulu olağanüstü toplanarak yeni hocayı kısa süre içerisinde açıklayacak.


Kısa bir süre önce Teknik Direktörlük görevine getirilen Hakan Hayati Karaca, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek takımdan ayrıldı. Petrolspor kulübünden yapılan açıklamada şöyle denildi; "Profesyonel futbol takımımız daha önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Hakan Hayati Karaca, mevcut ailevi ve sağlık sorunları nedeni ile kulübümüzden affını istemiştir. Bu insani durum karşısında, yönetim kurulumuz anlayış göstererek hocamızın ayrılık isteğini kabul etmiştir."

YÖNETİM KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI...
Batman Petrolspor'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Hakan Hayati Karaca’nın ailevi ve sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasının ardından, göreve getirilecek yeni teknik direktör arayışı için yönetim kurulu olağanüstü toplandı. Yönetim kurulu, yeni hocasını kısa zaman içerisinde kamuoyuna açıklayacağı belirtildi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=