Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Erbaaspor’a bileniyorlar

24 Ocak 2021, 13:44 - Okunma: 1559

Ligin ikinci yarının ilk maçında Erbaaspor ile karşılaşacak olan Batman Petrolspor, TPAO tesislerinde maçın hazırlıklarına devam ediyor...

PETROL’DE MORALLER YÜKSEK
Antalya-Belek’teki kampın sona ermesinen ardından kendi tesislerinde lige hazırlanan Batman Petrolspor’da antrenmanlar kıran kırana geçiyor. Perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Erbaaspor maçının hazırlıklarına devam eden kırmızı-beyazlılarda moraller yüksek. Takıma yeni dahil olan transferler idmanlarda göz dolduruyor. Teknik direktör Hakan Hayati Karaca yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların moral ve motivasyonunun son derece yüksek olduğu gözlemlendi. Teknik Direktör Karaca, yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağlamaları için tüm gayreti sarf ettiklerini kaydetti.
TEK HEDEF GALİBİYET...
Ligin alt sıralarında yer alan iki takımın karşılaşacağı maçta Batman Petrolspor’da tek hedef galibiyet. Bugüne kadar 7 kez karşılaşan iki takımda üstün olan taraf Erbaaspor. Petrolspor’un rakibi karşısında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. 14 Puan sahip Erbaaspor puan cetvelinde 14. sırada yer alırken, Petrolspor ise 17 puanla 12. sırada yer alıyor.
MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI
Perşembe günü oynanacak Batman Petrolspor-Erbaaspor maçı, Batman Stadyumunda saat 13.00’te start alacak. Batman Petrolspor-Erbaaspor maçının hakem triyosu da açıklandı. Karşılaşmayı Hatal bölgesinden hakem Mehmet Semih Güçlü yönetecek. Güçlü’nün yardımcılıklarını ise Rıdvan Çevik ve Oğuz Başbenzer yapacak.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=