Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


İKİNCİ YARIYA HAZIRLANIYORLAR

17 Ocak 2021, 13:54 - Okunma: 2157

Ligin ikinci yarısına hazırlanmak üzere Antalya-Belek’te kampa giren Batman Petrolspor’da antrenmanlar kıran kırana geçiyor.

KAMPTA MORALLER YÜKSEK...
Batman Petrolspor, 3. ligin ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Antalya-Belek’teki tesislerde teknik direktör Hakan Hayati Karaca yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan futbolcuların, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadığı bildirildi. Kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Aykut, Rıfat, Berkant ve Nesip kampa katılamazken, takımın yeni transferleri olan kanat oyuncuları Umut Aslan ve Talha Aydemir’de kampta göz dolduruyor. Kampta oyuncularının moral ve motivasyonunun son derece yüksek olduğunu kaydedildi.
‘TRANSFERLER DEVAM EDECEK’
Ligin ilk devresinde aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Batman Petrolspor, ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Belek’te bir hafta sürecek kamp çalışmaları hakkında açıklama yapan Petrolspor Basın Sözcüsü Orhan Güzel, “Profesyonal futbol takımımızda Antalya'daki kamp çalışmaları yoğun tempo ile devam etmektedir. Yeni transferlerimiz Umut ve Talha’da kampa katılmışlardır. Kulübümüzde transfer çalışmaları devam etmekte olup kısa süre içinde istenilen mevkilere transferler kamuoyuna duyurulacaktır” dedi. Batman Petrolspor ikinci yarının ilk maçında 28 Ocak Perşembe günü kendi sahasında Erbaaspor’la karşılaşacak.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=