Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


ASKF yönetiminden Vali Şahin’e ziyaret

17 Ocak 2021, 13:53 - Okunma: 1997

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi destek ve katkılarından dolayı Batman Valisi Hulusi Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.

Ziyarette ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, yönetim kurulu üyeleri Reşat Gülsever, Hâkim Baktaş, Osman Seyrek, Ahmet Özaydın ve Spor72 Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar yer aldı. Batman sporuna desteklerinden dolayı Vali Hulusi Şahin’e teşekkür eden ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Vali Şahin’e Batman sporu ve amatör spor kulüplerinin durumu hakkında bilgiler verdi. Spor72 Genel Yayın yönetmeni Abdurrahman Avşar ise spora ve Petrolspor’a verdiği desteklerden ötürü Vali Şahin’e teşekkür etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Şahin, “Batman sporuna ve amatör spor kulüplere desteklerimiz sürecektir. Bilindiği üzere Petrolspor’a da destek çıkıyoruz. Transfer çalışmaları devam ediyor. Kulübün borcunu kapatmak için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=