Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Arkamdan farklı hocalar ile görüşüldü’

10 Ocak 2021, 13:37 - Okunma: 2828

Petrolspor teknik direktörlük görevinden ayrıldığını açıklayan Özgür Vurur, istifasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son 10 haftadır galibiyet alamayan Petrolspor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Petrolspor’un önünü açmak için istifa ettiğini belirterek, şunları söyledi; “Bir kıvılcım olması açısından, hava değişikliği için Batman Petrolspor’u bırakmamızın faydalı olacağını düşündüğüm için bıraktım. Hoca bırakıp gitti, kaçtı gitti diye bir şey yok. Bir ay daha kalayım biraz daha para kazanayım diyen bir kişi olmadım hiçbir zaman” diye konuştu. Petrolspor’da çalıştığı sırada başka hocalarla görüşüldüğünü iddia eden Vurur, şöyle devam etti; “Bu benim çok ağırıma gitti. Hatta bir iki gün içerisinde hangi hocanın geleceğini bile biliyorum. Bunlar çok önemli değil. Ben Batman’a geldim ve çok güzel insanlarla çalıştım. Çok güzel insanlar tanıdım ama bu orada çalışan bir hocaya Batman’a misafir gelmiş bir hocaya yapılacak doğru bir şey değil. Sonuçta bizim de ailemiz, çoluğumuz çocuğumuz var. Hatta o hocanın kimlerle görüştüğünü bile biliyorum. Bu durumda kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş ile görüşüp bu psikoloji içerisinde çalışmak istemediğimi ve ayrılmak istediğimi ilettim. Onlar da buna anlayış gösterdi ve ayrıldık.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=