Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TÜPRAŞ’a teşekkür ziyareti

10 Ocak 2021, 13:34 - Okunma: 2374

Batman Engelliler Spor Kulübü yöneticileri, uzun yıllardır aralıksız takıma sponsor olan TÜPRAŞ Batman Rafinerisi yönetimini ziyaret ederek teşekkür etti.

Bir süre önce TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne atanan Murat Şimşek’i ziyaret eden kulüp Başkanı Nasreddin Kaya ve Teknik Direktör Abdullah Bayram, müdür Şimşek’e forma hediye ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular. Başkan Kaya, “14 Yılında da kesintisiz reklam sponsorumuz olan TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğünü ziyaret edip, Batman TÜPRAŞ Rafineri Müdürlüğüne atanan Murat Şimşek Beye hayırlı olsun dileğinde bulunup takımımız ile ilgili son durumunu hasbihal ederek ve sonrasında takımımızın formasını hediye ettik.
Göstermiş olduğu yakınlık, sıcak ve samimi muhabbetinden dolayı Rafineri Müdürü Sayın Murat Şimşek, İnsan Kaynaklar Müdürü sayın Veli Akyıldız ile Oktay Bora beye ve TÜPRAŞ ailesine teşekkür eder, Yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=