Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Canlı yayında Petrolspor konuşuldu

27 Aralık 2020, 14:27 - Okunma: 3078

Batman'ın Online Gazetesi Facebook sayfasında canlı olarak yayınlanan Futbol Gecesi programında gündem futbol ve Batman Petrolspor'du. Moderatörlüğünü Duruş Haber temsilcisi Metin Güneş'in yaptığı ve video konferans şeklinde yayınlanan programa BATSO Başkanı A. Kadir Demir, Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, Batman Yön Gazetesi sahibi Ferit Tunç, Batman Petrolspor eski Asbaşkanı işadamı Latif Gökdemir, Batman Sağlıkspor Başkanı Hakim Baktaş, eski futbolcu ve yöneticilerden Bülent Kurt ve Batman Petrolspor Yarasalar Taraftar Grubu lideri Çağdaş Ozan Büyükkaya katıldı.

‘FUTBOLCULARIN MOVİTASYONUNU BOZMAMALIYIZ’
Canlı yayında konuşan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ciddi bir mücadele verdiklerini belirterek, “Ben futbolu teknik açıdan bilen biri değilim ve hayatımda top oynamadım ama çok büyük mücadeleler verdik. Petrolspor maddi ve manevi olarak sıkıntı içindeydi. Eski Kulüp Başkanı Ekrem Konaç kulübe el atın dedi. Sayın Valimiz Hulusi Şahin öncülüğünde iki toplantı yaptık ama kulübü sahiplenen olmayınca yük Valimize kaldı. Sonra da ben davet edildim ve sorumluluk verildi. Gerçekten hep beraber ciddi bir mücadele veriyoruz. Tabii ki 3. lig Petrolspor'a yakışmıyor ve daha üst ligleri hak ediyor. Eleştiriler tabii ki olacak ama futbolcuların moral ve motivasyonunu bozmamalıyız. Yönetimdekiler, herkes elinden geleni yapıyor. Bizim sevdamız Batman sevdasıdır. Sayın Valimizin yanı sıra herkesin amacı budur” dedi.
‘MÜTEVAZİ BİR TAKIM KURDUK’
Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan'ın, “Hangi kriterlere dayanarak Petrolspor'un başına teknik direktör olarak Özgür Vurur getirildi? Şenol hoca ile anlaşmanıza rağmen neden Özgür Vurur'u getirdiniz?” sorusuna, Demir, “Ben dediğim gibi teknik konulardan anlamadığım için bu konuda yorum yapamam. Ama şunu diyebilirim ki, Özgür hoca çok iyi bir kişiliğe sahip ve mütevazi biridir” dedi. Yön Gazetesi Sahibi Tunç'un “Petrolspor yönetimi, bizim hedefimiz şampiyonluk değil dedi. Hedef şampiyonluk değilse yönetim neden bu kulübün başına geçti?” şeklindeki sorusuna yanıt veren Demir “Biz mütevazi bir takım kurduk ve zaman darlığı vardı. Buna rağmen bence takım başarılıdır ve ben sonuna kadar umutluyum, daha da başarılı olacaktır” dedi.
‘TFF GELİRİ FUTBOLCU ALACAKLARINA GİDİYOR’
Takımın büyük bir borç yükü altında olduğunu belirten Başkan Demir, “Bu yönetim elinden geleni yapıyor. 4O yıldır 3. ligdedir denmesi de ayrıca bu yönetime bir haksızlıktır. Biz de biliyoruz ki, Petrolspor hak ettiği yerde değil. Ama biz takımı devralınca çok ciddi bir borcu vardı, haciz ve temlikler vardı. TFF'den gelen paralar halen de eski topçulara gidiyor. Kulübe gelen bir para yok. Bütün bunlara rağmen bence takım başarılıdır. 16 Puan ve 11. sırada olması belki iyi değil ama işimizi gücümüzü bırakıp takımın başarısı için çalışıyoruz. Biz BATSO olarak sadece şimdi değil, daha önceki başkan ve yönetimlere de destek verdik ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Bu sırada söz alan gazeteci Arslan’ın, “Petrolspor takımı ilk üç haftada üçte üç yaptı. Ancak sonraki haftalarda kötü sonuçlar oldu. Sizce bu tesadüf mü? Yoksa futbolcular paralarını mı alamıyor? veya takımda disiplinsizlik mi var?” şeklindeki sorusunu yanıtlayan Demir, “Maç primleri dahil olmak üzere biz her zaman sporcuların ödemelerini yapıyoruz. Topçuların kesinlikle para konusunda bir dertleri yok. Şuan çoğu kişi ve belki de topçular bizi izliyor. Onların moralinin bozulmaması gerekir. Önümüzde iki maç var ve onlara moral ve motivasyon aşılamak gerekir” dedi. Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=