Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor Kapuci ile anlaştı

01 Haziran 2015, 00:23 - Okunma: 1337

Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşatan Petrolspor, yeni sezonda iddialı bir ekip için kolları sıvadı.

Öncelikle Teknik Direktör sorununu çözmek için çalışmalarını yoğunlaştıran Kırmızı-Beyazlı yönetim, 205-2016 sezonu için Orhan Kapuci ile el sıkıştı. Yeni hoca Kapuci, Derya Park’ta düzenlenen bir törenle bir yıllık sözleşme imzaladı. Kapuci’nun yardımcılıklarını ise Metin Şimşek ve Resul Özturan yapacak. Başkan Aydın Gülmez ve Petrolspor kulübü yöneticilerinin katıldığı imza töreninde konuşan Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, teknik direktörlük için Batmanlı olan Orhan Kapuci ile anlaştıklarını Orhan Kapuci’nin yardımcılıklarına ise Metin Şimşek ve Resul Özturan’ın getirildiğini açıkladı. Gülmez, “Teknik heyetimizin hepsini Batmanlılardan oluşturduk. Bu arkadaşlarımıza tam yetki verip özlenen başarıyı gerçekleştirmek için kolları sıvadık” diye konuştu.
"ÖZLENEN HEDEFE  ULAŞACAĞIZ"
Petrolspor teknik direktörlüğüne getirilen Orhan Kapuci de yaptığı açıklamada, “Samsun’da, Fenerbahçe’de milli takımda oynamış olmamı Petrolspor’a borçlu olduğumu hiçbir zaman unutmadım. Futbolcu olarak kariyer edindiğim Petrolspor’a teknik direktör olarak getirilmiş olmam beni mutlu etmiştir. Teknik heyetindeki arkadaşlarımızla bu takımı özlenen hedefe ulaştırabilmenin çabası içinde olacağız. Koşan, pres yapan, rakibini bunaltan bir ekibi Batmanlı sporseverlere izlettirmek en büyük hedefim olacaktır. Beni bu göreve layık gören başkanımıza teşekkür ederim” dedi. İmza töreninden sonra başkan Aydın Gülmez yeni sezon için her türlü yetkiyi verdikleri teknik heyetin görüşleri doğrultusunda transfer yapacaklarını ve takımın iskeletini bozmadan iyi ve gerçek manada başarıyı hedefleyen bir ekip yaratmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=