Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor yönetiminden altyapı ziyareti

16 Aralık 2020, 13:35 - Okunma: 3663

Batman gençliğine ve altyapıya önem veren Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve kulüp yönetim kurulu, Petrolspor altyapısına tatlı ikramlı ziyarette bulundular.

Bu ziyarette futbolcu gençlere tavsiyelerde bulunan Petrolspor yönetimi, takımın köklü ve gelenekleri olan bir kulüp olduğunu bu bağlamda köklü ve gelenekleri olan nadide kulüpten birçok önemli futbolcu yetiştiği hususuna vurgu yapıldı. Akabinde gençlere hırsla, azimle, pes etmeden Batman futboluna hizmet için çalışmaya devam etmeleri gerektiği belirtildi. Bu doğrultuda Batman Petrolspor A.Ş kulüp yönetiminin de altyapıya önem vereceği ve her daim gözetecekleri noktasında gençlere taahhütte bulundular. Öte yandan hocaların ve yöneticilerin raporları doğrultusunda altyapıdan A takıma her daim futbolcu kazandırmak gibi bir gayelerinin olduğunu belirten Petrolspor yönetimi, gençlere formayı çalışarak, hak ederek ve hedeflerinin de her daim A takıma çıkmak gayesi olması gerektiği, A takıma çıktıktan sonra ise Petrolspor'u bir basamak olarak görüp daha büyük kulüplerde Batmanımızı en iyi şekilde temsil ile durmadan kendilerini mental ve fiziksel olarak hazır tutmaları hususu noktasında da tavsiye niteliğinde görüş bildirdiler. Bu açıklamalardan sonra gençler de daha fazla hırs ile çalışacakları yönünde kulüp yönetimine söz vermeleri gözlerden kaçmadı. Öte yandan altyapıya ve Futbol A takımına sunduğu hizmetlerden ötürü TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir'e kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş yönetimi adına teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=