Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Galibiyeti kaçırdık’

03 Aralık 2020, 13:38 - Okunma: 3936

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, önceki gün oynanan Karşıyaka maçında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Maç boyunca rakip kaleye 21 tehlikeli atak yaptıklarını hatırlatan Güzel, “İlk devre ve ikinci devre baskılı oynamamıza, gol için istekli olmamıza rağmen çok istediğimiz galibiyeti kaçırdık. Zira maç toplamında 21 defa tehlikeli atak şansı bulduk. Rakip takım ise 9 defa tehlikeli atak şansı buldu. Bu anlamda galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Fakat gösterilen mücadele ve azimden dolayı futbolcularımızın performansından memnunuz. Bu mücadele ve kazanma hırsı ile önümüzdeki maçlarda alacağımız seri galibiyetlerle takımımız daha üst sıralara tırmanacaktır. Ayrıca 35 yıllık kısa yaşantısını Petrolspor tribünlerine adayan ve yakalandığı amansız hastalığa geçtiğimiz günlerde yenik düşüp vefat eden değerli kardeşimiz Serkan Gezer'e yönetim olarak Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=