Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


HAYDİ PETROL

11 Kasım 2020, 15:06 - Okunma: 2168

12 Günlük arayı iyi değerlendiren Batman Petrolspor, Çatalcaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekliyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI…
3. Lig 3. grupta mücadele eden Batman Petrolspor bugün sahasında ligin güçlü ekiplerinden Çatalcaspor ile karşı karşıya gelecek. Daha önce rakibiyle 8 kez karşı karşıya gelen Petrolspor’un üstünlüğü bulunuyor. Bu yıl güçlü bir ekip kuran Çatalcaspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen kırmızı-beyazlılar, lige verilen 12 günlük arayı iyi değerlendirdi. Sakatlıkları süren golcü Aykut ve Hüseyin Çiray’in da sağlık durumlarını iyiye gittiği ve karşılaşmaya yetişebilecekleri öğrenildi. Günde çift idmanla maç hazırlıklarını tamamlayan Petrolspor maç saatini bekliyor. Batman Petrolspor’un teknik direktör Özgür Vurur, ligin iddialı ekiplerinde Çatalcaspor’u Batman’dan eli boş göndereceklerini ifade etti. Takımın moral motivasyonunun yüksek olduğunu belirten Vurur, “Başarı grafiğimizi sürdürmek istiyoruz. Son maçlarda aldığımız puanlar bize moral oldu. Ekip ve futbolcularımız olarak bu maça inandık. Bu kritik maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz” dedi.
MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI
Bugün oynanacak Batman Petrolspor-Çatalcaspor maçı saat 13.00’te start alacak. Batman Petrolspor-Çatalcaspor maçının hakem triyosu da açıklandı. Karşılaşmayı Kayseri bölgesinden hakem Necati Selçuk Şahin yönetecek. Şahin’in yardımcılıklarını ise Mehmet Öcal ve Sinan Günaydın yapacak.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=