Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Amputa futbol liginde dostluk rüzgarı

23 Kasım 2015, 20:39 - Okunma: 1394

Batman Ampute takımı kendi saha ve seyircisi önünde Bursagücü Ampute futbol takımını ağırlayıp, dostluk rüzgarları estirdi.

Batman’ı  1. Lig Ampute futbol liginde temsil eden Yaşam Boyu Engelliler Derneği Spor Kulübü, rakibini en iyi bir şekilde ağırladı. Müsabakayı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür vekili Halil Çöl, Futbol İl Temsilcisi Abdülkadir Kardeş, Futsal İl Temsilcisi Osman Seyrek, Bursagücü kulüp Başkanı Faruk Kuzu, Yaşam Boyu Engelliler Kulüp Başkanı Vedat Çoban, Tesis Amiri Hıdır İçge ve çok sayıda taraftar izledi. Son derece centilmenlik içinde geçen karşılaşmayı konuk ekip kazanırken, skorun önemli olmadığı ve dostluğun önde olduğu vurgulandı. Batman’a çekinerek geldiklerini  ve kararsız kalmalarına rağmen gelmeye karar verdiklerini belirten Bursagücü Kulüp Başkanı Faruk Kuzu, kentin tam bir barış yeri olduğunu söyledi. Başkan Kuzu; “Bir çok kulüp bizim buraya gelmemizin sıkıntı olacağını söyledi. Ancak, biz herşeye rağmen Batman ekibinin daveti üzerine geldik. Burada insanlığı, barışı, kardeşliği ve huzuru gördüm. Batıda Güneydoğu için anlatılanların hepsi yalan ve iftiradan ibaret olduğunu gördük. Ben, yönetimim, teknik kadro ve futbolcularımız buradan duygulu bir şekilde ayrılıyoruz. En iyi bir şekilde ağırlandık. Bursa’da Batman’ı ve insanlarını anlatacağız” diye konuştu. Batman Ampute Futbol takımının ve Derneğin başkanı Vedat Çoban ise, hedeflerinin futbol diliyle, Batman’ı tüm Türkiye’ye anlatmak olduğunu söyledi. haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=