Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Wushu hakemlerine diploma ve kimlikleri verildi

23 Kasım 2015, 20:37 - Okunma: 1309

Wushu Federasyonunun Batman Spor Akademisinin ev sahipliğinde Batmanda düzenlediği hakemlik kursunda başarılı olan hakemlere hakemlik diplomaları verildi.

Wushu Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi Kurucusu Abdulaziz Velioğlu tarafından hakemlik kursunda başarılı olan yeni hakemlere Diploma ve kimlikleri verildi. Hakemlik kursumuz Türkiye Wushu Federasyonu Başhakemi Abdulvahit Alagöz gözetiminde 8- 11 Mayıs tarihlerinde ilimizde gerçekleşmişti diyen, Wushu Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi Kurucusu Abdulaziz Velioğlu; “ 3 Gün süren hakemlik kursumuza Şırnak, Muş, Mardin, Siirt, Diyarbakır, Van, Bitlis, Iğdır, Bingöl ve Şanlıurfa illerinden toplam 50 hakem adayı katılım sağlamıştı. Hakemlik kursunda başarılı olan tüm hakemlerimize hakemlik diploması ve Türkiye WUSHU Federasyonu onaylı kimlik kartlarını düzenlediğimiz törenle hakemlik diplomalarını verdik.
Hakemlik kursuna katılıp başarılı olan ve diploma ve kimlik kartı alan hakemlerimiz bundan sonra yapılacak olan şampiyonalarda ve etkinliklerde ücretli görev alma hakkı kazandılar. Hakemlik kursunda başarı gösterip hakemlik diploması almaya hak kazanan yeni hakemlerimizi kutluyor, hakemlik hayatlarında başarılar diliyorum” diyen Velioğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Gençleri başarılı birer sporcu olarak yetiştirme çalışmalarının yanı sıra, zaman zaman hakem ve antrenör yetiştirme  kurslarımızla da Batmanı sporda bir marka ve merkez haline getirme hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu. Velioğlu son olarak yeni hakemlere tavsiyelerde bulundu ve yönetecekleri maçlarda adil olmalarını istedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=