Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Cizre’yide devirmek istiyorlar...

30 Ekim 2020, 14:54 - Okunma: 2337

Yalovaspor’u sahasında deviren kırmızı-beyazlılarda yüzler gülüyor.

 Yarın oynanacak Cizrespor-Batman Petrolspor maçı, Cizrespor’un sahasının tadilatta olması nedeniyle komşu il Siirt’e alındı. Petrol’de tek hedef mutlak galibiyet...
‘İYİ SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ’
3.Lig 3. Grup 6. hafta karşılaşmasında Batman Petrolspor, konuk ettiği Yalovaspor’u devirerek Cizrespor maçı öncesi moral depoladı. Batman Petrolspor, yarın Cizrespor’un stadı bakımda olmasından ötürü Siirt’te karşılaşacak. Maçtan sonra açıklamada bulunan Petrolspor Teknik Direktörü Özgür Vurur, “Oynayan oynamayan bütün oyuncularımızı tebrik ederiz. Ayaklarına yüreklerine sağlık çok iyi mücadele ettiler. Çok iyi bir oyun ortaya koyamadık ama, bu maçta bizim için galibiyet çok önemliydi. Çünkü çok iyi oynadığımız maçlardan sonra kaybettiğimiz maçlar var. Onların üzüntüsünü yaşarken tabiki böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Yarın Cizresporla maçımız var. İnşallah orada da çok iyi bir mücadele eden takım olacak sahada. O maçta da iyi bir sonuçla dönmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
‘CİZRE MAÇINI KAYIPSIZ ATLAKMAK İSTİYORUZ’
Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Yalovaspor galibiyetini değerlendirdi. Mücadele ve savaşmaya devam edileceğini belirten Av. Orhan Güzel, “Aldığımız galibiyetten ötürü mutluyuz. Maç esnasında birçok gol pozisyonuna girdik, değerlendirebilsek daha farklı bir sonuçla maçı noktalayabilirdik. Her şeye rağmen alınan 3 puandan memnunuz. Önümüzde kritik Cizrespor maçı bulunmaktadır. Bu maçı da kayıpsız geçirmek istiyoruz. Rehavet en büyük düşmanımızdır. Takımca rehavet tuzağına düşmeden her maçı final havasında geçirip ve her maça ayrı bir ciddiyette hazırlanmaya devam edeceğiz. Ayrıca alınan galibiyeti kulübümüzden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, BATSO Başkanımız Abdülkadir Demir’e, TPAO Bölge Müdürümüz Mustafa Demir’e ve cefakar Batman halkımıza armağan ediyoruz.” dedi.
MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI
Yarın oynanacak Cizrespor-Batman Petrolspor maçı, Cizrespor’un sahasının tadilatta olması nedeniyle komşu il Siirt’e alındı. Fikstür gereği, lige verilen aradan sonra takımlar peş peşe karşılaşacak. Siirt Atatürk Stadyumunda oynanacak maç yarın saat 13.00’te start alacak. Cizrespor - Batman Petrolspor maçının hakem triyosu da açıklandı. Karşılaşmayı Eskişehir bölgesinden hakem Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır’ın yardımcılıklarını ise Uğur Akalp ve Onur Tanrıverdi yapacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=