Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TEİAŞ Gençlikspor’dan birinci lige

28 Ekim 2020, 13:55 - Okunma: 2560

TEİAŞ Gençlikspor altyapısında yetişen 17 yaşındaki sağ bek oyuncusu Fatih Keklik, TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor’a transfer oldu.

 Yaklaşık 7 senedir altyapısında yetiştiği TEİAŞ Gençlikspor forması giyen ve son iki sezon Batman Amatör Lig’de banko oynayan 17 yaşındaki sağ bek oyuncusu Fatih Keklik, TFF 1.Lig ekibi Tuzlaspor’a transfer oldu.
Fatih Keklik, TEİAŞ Gençlikspor’da sergilediği başarılı performans sonrasında birçok kulüplerin transfer radarına girmişti. Sezon öncesi Tuzlaspor kampına katılan genç futbolcu, Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın’ın gözüne girmeyi başardı. Taşkın’ın takımda kalmasını istediği Fatih Keklik ile bir süre önce sözleşme imzalandı. Keklik böylece profesyonelliğe ilk adımı atmış oldu. Kırmızı-Mavili ekip TEİAŞ Gençlikspor, son yıllarda altyapıdan yetiştirdiği sporcularla adeta futbolcu fabrikası gibi çalışıyor. TEİAŞ Gençlikspor, son 5 sezonda kulüplere 10 futbolcu gönderdi. Son olarak altyapısında yetişen ve 7 yıldır kulübün formasını terleten Fatih Keklik, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla TFF 1. Lig takımının dikkatini çekti. Birçok kulübün talip olduğu genç yetenek, tercihini İstanbul’un köklü kulübü Tuzlaspor’dan yana kullandı.
‘BATMAN FUTBOLUNA ÇOK SAYIDA OYUNCU KAZANDIRDIK’
TEİAŞ Gençlikspor yönetimi ve antrenör Faysal Aydın, “Futbolcumuzun her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Biz TEİAŞ Gençlikspor olarak hem Batman futboluna, hem de Türk futboluna birçok oyuncu kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Fatih Keklik çok yetenekli, oldukça iyi performans sergileyen, çok çalışkan bir futbolcumuz. İnşallah Tuzlaspor’da başarılı olur, olacağına da eminiz. Yolu ve bahtı açık olsun” dediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=