Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘18 yıldır Batman sporuyla iç içeyim’

25 Ekim 2020, 13:43 - Okunma: 2063

Futbolcu, kaptan, teknik adam hatta bir dönem kulüp başkanı olarak görev alan Batman Sporunun önemli değerlerinden Veysi Özer, 18 yıldır sporla iç içe yaşamaya devam ediyor.

41 yaşındaki Özer, şuan Batman İdare Mahkemesinde çalışsa da Batman ve bölge sporuna hizmet vermeye devam ediyor.
‘FUTBOLA BAŞKANLIĞINI BİLE YAPTIĞIM BATMANSPOR’DA BAŞLADIM’
Bir dönem gazeteci olarak spor yazarlığı yapan Özer, “Futbola amatör takımlarımızdan Batman Spor’da başladım. Futbola burada devam ettikten sonra bir dönem Çevrimova spor takımına geçtim. Ardından da kendi takımım olan Batmanspor’un başına antrenör olarak geçtim. Burada hem oynadım, hem kaptanlık hem de hocalık yaptım. Yani Batmanspor’da her şey yaptım; kulüp başkanlığı bile yaptım.” dedi. Batman Adliyesi’nde işe girdikten sonra futboldan uzaklaşmadığını kaydeden Özer, “ Birçok kulübe imkanlarım doğrultusunda forma, ayakkabı, malzeme veya sponsor bulma yönünde desteğim olmuştur.” Dedi.
‘BATMAN PETROLSPOR BİZİM GERÇEĞİMİZDİR’
Petrolsporun gerçeğimiz olduğuna vurgu yapan Özer, “ Ama biz gerçeğimizi tam olarak anlatamıyoruz. Biz bu gerçeği iyi işlediğimiz de Batman’da bu anlamda iyi bir futbolcu potansiyeli var. Bundan 30-35 yıl öncesine gittiğimiz zaman, Batman’ın bağrından petrol fışkırıyordu. ‘Petrol’ tabirini genç nesil olarak ifade edebiliriz. O zamanlar Orhan’lar, Tarık’lar, Mehmet’ler, Hacı Güldalı’lar, Emin Tosun’lar gibi daha birçok futbolcularımız, insanlarımız vardı, ekmek yiyenler vardı. Ama şimdi bakıldığında Petrolspor gerçeğinden uzaklaştı. O ‘gerçek’ artık Petrolspor değildir.” Dedi.
‘OYNANAN FUTBOL TATMİN ETMİYOR’
Petrolspor’un ligdeki gidişatı ve performansı ile ilgili de konuşan Özer, “ Zaten sosyal medya üzerinde kendimce yorumlar yapıyordum. Petrolspor’un galip geldiği ilk 3 maçı için de ‘ Alınan skor, alınan puanlar kimseyi aldatmasın; oynanan futbol tatmin etmiyor, oyun tarzı olarak ne oynadığımız belli değil, gol atamıyoruz,  ya bir, ya da iki farkla maç alıyoruz’ gibi yorumlar yazıyordum.” Dedi.
‘PETROLSPOR’UN LİGDE KALMASI BÜYÜK BİR BAŞARIDIR’
Batman’ın tek profesyonel takımı, 3.Lig temsilcimiz Petrolspor’un bu sezon ligde kalmasının büyük bir başarı olacağını belirten Veysi Özer, “ Bu oyunla bu kadroyla ligde kalırsa  gerçekten büyük başarı olarak nitelendireceğim.” Dedi.
‘SMS KAMPANYASI DAHA İYİ TANITILABİLİRDİ’
Petrolspor kulübüne yardım amaçlı olarak düzenlenen SMS kampanyasının çok sönük kaldığını ve hedefinden uzak kaldığını da sözlerine ekleyen deneyimli spor adamı Özer, “ Başlatılan SMS kampanyası Petrolsor gibi büyük bir kulüp için böyle olmamalıydı. Daha tanıtıcı, etkinliklerle zenginleştirilecek kapsayıcı bir tanıtım yapılabilirdi. Burada siyasetçilerimiz, iş adamlarımız, sanat çevremiz devreye girebilirdi. Mesela dünyaca ünlü Batmanlı ressamımız Ahmet Güneştekin var, Gültekin Gönülaçar, Cengiz İmren gibi sanatçılarımız var. Bunlarla kampanyadan daha verimli ve etkili neticeler alabilirdik. Keza, STK’larımız var. Bunlar da devreye girebilirdi.” diye konuştu. Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=