Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Metin Kanağı Masterler şampiyon

20 Ekim 2020, 14:27 - Okunma: 2720

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Antalya Soccer Cup 2020 Futbol Turnuvası’na Batman’dan katılan Metin Kanağı Masterler takımı, şampiyon olarak adını yazdırdı.

20 takımın katıldığı Antalya Soccer Cup 2020 Futbol Turnuvası’nda Batman’dan iki ekip mücadele etti. Batman Gençlik Masterler takımı kupaya yarı finalde veda ederken, oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Metin Kanağı Masterler ise turnuvayı şampiyon alarak tamamladı. Metin Kanağı Masterler Takımı, ilk karşılaşmada grup aşamasında İstanbul Silivri takımını 2-0 yenmeyi başardı. Ardından Bursa Cebel ile 0-0 berabere kalan Batman ekibi, ENG Athletic takımını 5-3 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde gruptaki rakibi Bursa Cebel ile karşılaşan Metin Kanağı Masterler Takımı, maçı 2-1 kazandı. Yarı finalde İstanbul Çamoluk takımını iyi bir oyunun ardından 2-0 yenmeyi başaran Batman ekibi, final maçında Aydın temsilcisi Köşk Masterler ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma 3-3 sona erdi. Penaltı atışları sonucunda rakibine 5-3’lük üstünlük sağlayan Metin Kanağı Masterler Takımı, turnuvayı şampiyon alarak tamamlamayı başardı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=