Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Güneş, başarılı raketleri kutladı

20 Kasım 2015, 16:45 - Okunma: 1371

1955 Belediyespor kulübü Eşbaşkanı ve Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Semra Güneş, 14-15 Kasım tarihleri arasında Kastamonu’da yapılan masa tenisi Türkiye en iyi 12’ler müsabakalarında dereceye giren Belediyespor masa tenisi takımı oyuncuları Dilan Gündüz ve Hacer Kaplan ile bir araya geldi.


Önceki hafta Kastamonu’da yapılan masa tenisi Türkiye en iyi 12’ler müsabakalarında Belediyespor’u temsil eden Dilan Gündüz ikincilik, Hacer Kaplan ise üçüncülük madalyasıyla dönmüştü. Başarılı raketçileri makamında Eşbaşkanvekili Hürriyet Kaytar ile birlikte ağırlayan Eşbaşkan Yardımcısı Semra Güneş, Gündüz ve Kaplan’ının müsabakalarda gösterdiği başarının önemli olduğunu dile getirdi. Batman Belediyesi olarak genç kadınlara yönelik pek çok alanda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Eşbaşkan Semra Güneş “Batman Belediyesi olarak öncelikle bu arkadaşlarımızı kutluyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onları sonuna kadar destekleyeceğimizi belirtmek istiyorum. Kastamonu’daki müsabakalarda ikincilik ve üçüncülük madalyasını alarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu genç arkadaşlarımız sadece madalya ile dönerek değil,  belki de ondan çok daha önemli bir şeyi bize gösterdiler; spor gibi bir alanda kadın kimliğiyle ortaya koydukları özgüven. Bu bizim için çok önemli. Batman’dan bu iki arkadaşımız büyük illerle rekabet edebilecek bir başarıya bu özgüvenle ulaştılar. Bu özgüvenleri onları gelecekte çok güzel yerlere getirecektir. Yönetim olarak biz her zaman onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu genç kadın arkadaşlarımız şimdiden birer başarı hikayesi var. Örnek bir başarının simgeleridirler. Kendi renkleriyle, kendi dilleriyle, kendi sesleriyle öne çıktılar.” Kadınların her alanda kendi kimliğiyle başarılara imza attığını dile getiren Eşbaşkan Yardımcısı Güneş, “Artık biz kocaman bir aileyiz. Hacer ile Dilan da bu ailenin neferleridirler. Bu arkadaşları kutluyoruz. Bu azim, inanç ve kararlılık oldukça Dilan ve Hacer gibi arkadaşlar da var olacaktır. Hep spor erkek oyunudur deyip kadının görünürlüğünü ortadan kaldırıyorlardı. Ama şuanda Batman’daki görünürlük diğer illere göre çok fazla. Masa tenisin de, basketbol, voleybol, kadın futbolu olsun çok güzel başarılar elde ettiler. Kadının varlığının, renginin, kimliğinin ön plana çıkması çok güzel bir şey. Biz bunu daha da ileri götüreceğiz. Bu da arkadaşlarımızın, kulübün ve yönetimin kolektif çalışması ile mümkün olacaktır” dedi.  Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=