Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Petrolspor altyapıya dönmelidir’

19 Ekim 2020, 15:06 - Okunma: 2477

Batman Petrolspor’un eski futbolcularından Şehmus Günay, şimdiki futbol anlayışında paranın ön planda olduğunu belirterek, Batmanlılık bilincinin kalmadığını kaydetti.

1982 yılında Petrolspor’un alt yapısından futbola adım attığında henüz 10 yaşında olduğunu hatırlatan 49 yaşındaki Günay, eski zamanlarda oynanan futbol ve Batman aşkının bambaşka olduğunu kaydetti.
‘FUTBOL AŞKININ YERİNİ PARA AŞKI ALMIŞ’
Şimdilerde futbol aşkının para aşkıyla yer değiştirdiğini üzülerek söyleyen Günay, Petrolspor A takımında 2 yıl futbol oynadıktan sonra sakatlandığını ve ardından da bırakmak zorunda kaldığını ifade etti. Şuan ticaretle uğraştığını belirten Günay, “Şimdiki gençlere, Batman sporuna mesajım, üst düzey eğitim diyorum ve başka da bir şey demiyorum.” Dedi.  Batman Petrolspor’un bu sezon da küme düşmemeye oynayacağını kaydeden eski futbolcu, “ Ama İnşallah Petrolspor küme düşmez, çünkü Petrolspor Batman’ın geleceğidir. Bunun için de altyapıya önem verilmelidir” dedi. Alınan yeni futbolculardan da ümitli olmadığını belirten Günay, Batman’ın geleceği olan Batman Petrolspor takımının mutlaka özüne ve altyapıya dönüş yapması gerektiğini söyledi.  Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=