Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Belediye hentbol takımı Antep yolcusu

18 Ekim 2020, 14:34 - Okunma: 1552

1955 Batman Belediyespor hentbol takımı Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye Erkekler Hentbol 2. lige yükselme maçlarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Covit-19 Pandemisi nedeniyle antrenman çalışmalarına bir süre ara veren 1955 Batman Belediyespor Hentbol takımı 2020-2021 sezonunda 2. ligde mücadele etmek için grup müsabakalarına hazırlık çalışmalarına başladı. Tamamı Batmanlı gençlerin forma giydiği ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümü öğrencilerinden oluşan 1955 Batman Belediyespor Hentbol takımı, yarın Gaziantep ilinde başlayacak müsabakalar öncesi 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda antrenmanlarına hız verdi. Antrenmanlar sırasında oldukça hırslı oldukları gözlemlenen sporcular Erkekler Hentbol 2. liginde mücadele etmek için 2 Gaziantep takımı, 1 Mardin, 1 Bitlis ve 1 Muş takımıyla mücadele edecek. 6 Takımın mücadele ettiği grup müsabakaları sonucu ilk ikiye kalan takımlar hentbol 2. liginde müsabakalara katılacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=