Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Federasyon gelirinin tek kuruşu cebimize girmiyor’

07 Ekim 2020, 15:13 - Okunma: 2411

Radyo Yüksel'de canlı olarak yayınlanan spor gündemi programına konuk solan Batman Petrolspor başkanı A. Vahap Akbaş, Veysel Çiftçi moderatörlüğündeki yayında Aytekin Alptekin ve Feridun Yeni’nin sorularını yanıtladı.

Takımın borcu ile ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Akbaş, geçen sene takımı 4,5 milyon TL borçla aldıklarını, bu yıl borcu 2 Milyon’a kadar düşürdüklerini ifade etti. Akbaş, “Özelikle FERNAS inşaatın ve birkaç Batman'ın önemli iş adamımın takıma maddi yardımları var. Takımın eski başkanları ve futbolcuları federasyon ve diğer gelirlere tedbir koydurttu oralardan gelen paraların tek kuruşu cebimize girmiyor, giderlerin birçoğu valiliğin yardımı ile karşılıyoruz” dedi. SMS kampanyasına da değinen Başkan Akbaş, kampanyadan memnun olduklarını belirterek, bağışta bulunan herkese teşekkür etti. Başkan Akbaş, takımın sponsorunun olmadığını ve sponsor aradıklarını belirtti.
TAKIMA TALİP YOK
Akbaş, “Takımda 13 yeni ve yerli futbolcunun yanı sıra birçok ta yabancı futbolcumuz mevcut. Ocak ayına kadar transfer yapılmayacak. İlk yarıya bu oyuncularla devam edeceğiz. Bulunduğumuz grubun içinde iyi takımlar bulunuyor fakat Pandemi nedeni ile birçok takım henüz hazır değil. Petrolspor da tam anlamı ile hazır değil, ama gerek teknik heyetin profesyonelliği, gerekse takımdaki oyuncularım gayreti ve hırsları üç maçta 9 puanı getirdi. Bu hem yönetimi hem Batmanlı spor sevenleri sevindirdi. Şu ana kadar takıma ciddi bir talip çıkmadı. Biz emanetçiyiz beni vali tayin etti. Benim petrol spordan Maddi manevi bir beklentim yok. Yönetimdeki arkadaşlarımda öyle ama eski spor adamıyız. Batman Petrolspor bizim için çok büyük anlam ifade ediyor. Adeta çocuğumuz bu yüzden elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ciddi bir yönetim talip olursa buyursun başım üstüne ama şimdilik kimse yok” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=