Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’da yüzler gülüyor

05 Ekim 2020, 14:23 - Okunma: 2196

Haftasonu deplasmanda Esenler Erokspor’u 1-0 yenerek galibiyet serisini 3’e yükselterek liderliğini devam ettiren Batman Petrolspor’da yüzler gülüyor.

3 YIL ARADAN SONRA ZİRVEYE YERLEŞTİ
3. Lig 3. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, Haftasonunda deplasmanda karşılaştığı Esenler Erokspor’u devirerek puanını 9’a yükseltti ve liderliğini devam ettirdi. En son 2017-2018 Futbol sezonunda liderlik koltuğuna oturan Kırmızı-Beyazlılar, 3 yıl aradan sonra zirveye yerleşti. Lige süper başlangıç yapan Batman Petrolspor, aldığı üç galibiyetle beklenilenin üzerinde performans gösterdi. Ligin güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor’u 90+2. dakikada Aykut Sevim’in attığı golle 1-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlı ekip, bu hafta sahasında Gölcükspor’u konuk edecek.
‘İNANMIŞLAR ORDUSU TARİH YAZIYOR’
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Batman halkıyla omuz omuza verip hayalleri gerçekleştirmek adına var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. İnanmışlar ordusu 3 maçta 3 galibiyet alarak tarih yazmaya devam ettiğini belirten Güzel, “Hepimiz inandık, kenetlendik taraftarımızla ve Batman halkıyla omuz omuza verip hayallerimizi gerçekleştirmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Zira yolumuz uzun. Rehavete kapılmadan, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Batman halkı ve taraftarlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Sayın Valimize sunduğu destekler için de ayrıca kulübümüz, taraftarlarımız ve Batman halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. Kulübümüz adına uzun uğraşlar sonucu aktif kıldığımız SMS kampanyamıza cefakâr halkımız ve taraftarlarımızdan destek vermeye devam etmelerini talep ediyoruz. PETROL yazıp 2272'ye yollayarak şanlı mazisi başarılarla dolu köklü kulübe 10 TL destek çık. Şehir senin takım senin” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=