Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Erokspor’a bileniyorlar

30 Eylül 2020, 16:02 - Okunma: 2270

Haftasonu İstanbul Vefa stadyumunda Esenler Erokspor’la karşılaşacak olan Batman Petrolspor’da hazırlıklar sürüyor.

YOĞUN TEMPOYLA ÇALIŞIYORLAR
Batman Petrolspor, deplasmanda karşılaşacağı Esenler Erokspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde günde çift idmanla Erokspor’a hazırlanan Batman Petrolspor, sıcağa rağmen güç depoluyor. Kırmızı-beyazlı ekibin idmanlarında futbolcuların hırsı dikkat çekiyor. Rakipleri Esenler Erokspor takım kadrosunda ligi çok iyi bilen, tecrübeli isimlerini olduğunu belirten Petrolspor Teknik Direktörü Özgür Vurur, “Geride kalan iki maçta 1 puan alan İstanbul temsilcisi ile pazar günü 14.30'da İstanbul'da Vefa Stadyumunda karşı karşıya geleceğiz. Sahada isimlerin değil, takım ruhunun kazandığını unutmamalıyız. 2 haftadır çok iyi mücadele eden, rakiplerle dişe diş mücadele eden takımımızın, bu zorlu deplasmandan da puan veya puanlar çıkartacağına güvenimiz ve inancımız tam” diye konuştu.
PETROL’DE GOLCÜ ARAYIŞI SÜRÜYOR
Bu arada Batman Petrolspor yönetimi golcü transferi için kolları sıvadı. Transfer sürecinin bitmek üzere olduğunu belirten Petrolsporlu yöneticiler, “Takımda direk forvet oynayan Aykut Sevim dışında ikinci bir isme daha ihtiyaç var. Zorlu lig maratonunda, alternatif isim ihtiyacı ve takım içi rekabet ortamının güç kazanması için bir golcü alınması için kaynak arayışı başladı” dediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=