Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Ayaklarımız yere sağlam basacak’

27 Eylül 2020, 15:11 - Okunma: 1939

Lige süper bir başlangıç yapan Batman Petrolspor’da yüzler gülüyor. İlk iki haftada alınan galibiyetler taraftarın yüzünü güldürdü.

Batman Petrolspor basın sözcünü Av. Orhan Güzel, maç sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Galibiyetimizi maçta takımımızı yalnız bırakmayan sayın Valimize, Emniyet Müdürümüze, İl Jandarma Komutanımıza hediye ediyoruz. Şunu özellikle vurgulamak isteriz, gece ve gündüz demeden uzun mesafeler katederek bu takıma sahip çıkan ve her daim destek veren köklü takımın cefakar taraftarlarına şükran borçluyuz. Biz kendilerine her daim ayrı parantez açtık bu vesile ile bu galibiyet cefakar taraftarlarımıza ve Batman halkına da kutlu olsun. Ayaklarımız yere sağlam basmaya devam edecek. Bu galibiyet bugün burda kaldı, aklı selim davranarak önümüzdeki maçın plan ve programını hazırlayıp, Esenler maçından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapacağız. Ayrıca cefakar Batman halkından SMS kampanyamıza destek vermeye devam etmelerini hasseten vurgulamak isteriz. PETROL yazıp 2272'ye yollayarak 10 TL'yi kulübe bağış yapmalarını rica ediyoruz.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=