Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor iyi başladı 1-2

20 Eylül 2020, 17:20 - Okunma: 1666

Üçüncü lig 3. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Tokat temsilcisi Erbaaspor’u uzatma dakikalarında attığı gol ile yenerek sezona 3 puanla başladı.

Kırmızı-Beyazılar bu güne kadar 6 kez karşılaştığı rakibini ilk kez yendi. Maça hızlı başlayan konuk ekip Batman Petrolspor, 11. Dakikada gelişen atakta Emre Aydın’ın golü ile öne geçti: 0-1. Golden sonra beraberlik sayısı için bastıran evsahibi Erbaaspor, 36. Dakikada skora dengeyi getirdi. Bu dakikada Oğuzhan Yıldırım, takımı adına beraberlik golünü Petrolspor filelerine bıraktı: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda her iki takım da galip gelmek için ataklar geliştirdi. Gergin geçen karılaşmada hakem Ramazan Doğanay 10 kez sarı kartına başvururken, her iki takımın 5 oyuncusu sarı kart gördü. Son dakikaları çekişmeli geçen karşılaşmada oyuna yeni giren Burak Özsoy 90+5’inci dakikada fileleri havalandırdı ve takımına 3 puanı getiren golü attı: 1-2. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Petrolspor sezona iyi bir başlangıç yaptı. Batman Petrolspor önümüzdeki hafta sahasındaki ilk maçta Isparta 32 Spor’u konuk edecek.

Hakemler: Ramazan Doğanay ***, Abdülhamit Söyler ***, Kurtuluş Aslan ***
Erbaaspor: Taylan **, Serhat **, Barış * (Dk. 64 Canberk *) ,Emre *, Rıdvan Çelik *, Yağız *, Yunus **, Oğuzhan **, Mustafa *, Burak Can *, Rıdvan Gökçe *
Batman Petrolspor: Akın **, İbrahim **, Abdulsamet **, Evren **, Emre Kars ** (Dk. 41 Muhammed Ali **), Okan *, Emre Aydın *** (Dk. 80 Mesut **), Özgen **, Berkant ** (Dk. 69 Umut **), Hüseyin ** (Dk. 80 Burak ***), Aykut **
Goller: Dk. 10 Emde Aydır (Petrolspor), Dk. 36 Oğuzhan Yıldırım (Erbaaspor)
Sarı kartlar: Rıdvan Çelik, Oğuzhan, Emre, Barış, Rıdvan Gökçe (Erbaaspor), Emre, Abdulsamet, Muhammed Ali, Okan, Akın (Petrolspor)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=