Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Belediyespor’un ismini değiştirmeyeceğiz’

14 Eylül 2020, 15:32 - Okunma: 2405

Batman Gençlik ve Spor Şube Müdürü, Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren, Spor72 Haber Müdürü Akif Altsoy ve Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar’ın canlı yayın konuğu oldu.

1955 Batman Belediyespor takımını Petrolspor’un altyapısı olarak düşündüklerini belirten Eren, yakın zamanda Hüseyin Ergenç’in Petrolspor’a transfer olduğunu ifade etti. BAL liginde takımın ismini değiştirmeden devam edeceklerini hatırlatan Burak Eren, “Bölgesel Amatör Lig’de 1955 Batman Belediyespor’un ismini değiştirmeyeceğiz, aynı isimle devam edeceğiz. Batman Belediyesi olarak bu sezon futbol ve diğer spor dallarında bütçe sıkıntısı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Şöyle salon sporlarına zaten federasyonların sporculara resmi harcamaları var, evet resmi harcamaları ödeniyor. Biz şuan beklemedeyiz. Hala hiç birşey başlamadı. Federasyondan gelecek haberler doğrultusunda tabi biz yavaş yavaş yol almaya başladık. Ama federasyondan gelecek haberler doğrultusunda atağa geçeceğiz. Biz taraftarlarımızla da görüşeceğiz tabii ki taraftarsız olmaz taraftar güçtür spor taraftarlı daha güzeldir. Şöyle söyleyeyim daha transfer yapabilme bir lüksümüz yok açıkça söylemek gerekirse ve lüksümüz den ziyade gerek duymuyoruz çünkü ne dedik biz eldeki doneleri kullanarak bir şeyler yapmaya çalışacağız. Batmanlı çocuklarımız var Batmanlı başarılı hocalarımız var ve emek vermiş hocalarımız var neden dışarıya gidelim. Belediyede çok başarılı hocalarımız var geçen sene. Mustafa Turan hoca BAL ligini güzel götürdü herhalde arkadaşımız yaptı ve parasız yaptılar. Ayrıca Metin Şimşek hoca ile başarılı çok başarılı performanslar gösterdiler. Gerçekten Batman da kaliteli hocalar var” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=