Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Özlenen Petrolspor'u izlettirmek arzusundayız’

07 Eylül 2020, 14:47 - Okunma: 2487

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Spor72’nin canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Akbaş, küresel pandemi süreci nedeniyle tüm kulüpler gibi maddi ve manevi çok etkilendiklerini belirtti. Pandemi nedeniyle hoca, futbolcu ve çalışan personel tesislerde birlikte kaldıklarını belirten Akbaş, koronavirüs tehlikesi yaşanmaması için dışarı çıkmalarına izin vermediklerini ifade etti. Geçmişe dönük borçların halen yönetim tarafından ödenmeye devam edildiğini ve yaklaşık 3,5 milyona yakın bir borcun devam ettiğini hatırlatan Başkan Akbaş, “TFF'den gelecek parayla bir nebze olsun rahatlayacağımızı düşünüyoruz. Teknik direktör Özgür Vurur ve ekibine çok güveniyoruz. 25 kişilik takımımız da gayet iyi ve dinamik oyunculardan oluşuyor. Kulübün belirlediği prensip ve kurallara uymayan her kim olursa olsun kapı önüne koyacağız. Kampa liglerin başlama tarihinin az olmasından dolayı gitmeyi düşünmedik. Kamp havasındayız. Günde çift antrenmanla sezona hazırlanıyoruz. TFF daha önceden lig statüsünü belirleseydi daha iyi olurdu. Bu sezon çok zor geçecek, dört takım düşecek, çok çalışacağız, çok koşacağız genç ve koşan bir takım oluşturduk. Geçen sene gol yollarında çok sıkıntı yaşadık. Taraftarlarımızın isteği forvet transferi için elimizden gelen tüm şartları zorluyoruz. Bütçeye uygun olursa kadromuza katarız. Arayışımız sürüyor. 4 Ekim'e kadar vaktimiz var.
SMS KAMPANYASINA DESTEK İSTEDİ
Grubumuzda geçen sene gol kralı olan isimle görüşme oldu. Oyuncu tercihinin üst liglerde oynamak olduğunu belirtti. Bazen parasal durumların dışında oyuncunun tercihi çok önemli yer tutuyor. Taraftarlarımıza özlenen eski Petrolspor'u izlettirmek arzusundayız. SMS kampanyası için Kulüp Basın Sözcümüz Orhan Güzel'in, öncülüğünde çalışmaların devam ettiğini, prosedür ve kampanya içeriği ile ilgili gerekli izinlerin alınmasını hemen ardından tüm Batman'lıların kulübe en az 1 SMS ve daha fazlasını atarak destek olabileceklerdir” dedi. Kampanyanın yakında aktif olacağını söyleyen Başkan Akbaş, iyi bir gelirle kulübe hazır kaynak girişi olacağını temenni ettiklerini belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=