Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’da transferler sürüyor

03 Eylül 2020, 15:38 - Okunma: 2896

Yeni sezona kısa süre kala trasfer çalışmalarını sürdüren Batman Petrolspor, 6 futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Teknik heyet ve yönetim kurulu tarafından istişare edilip, verilen ortak karar doğrultusunda; Derince Belediyespor’dan kaleci Akın İsmail Köroğlu,
Gölcükspor'dan stoper Evren Kilarci, Şanlıurfa Karaköprü Beledilespor'dan santrafor Gökdeniz Varol, Ağrıspor'dan orta saha Özgen Erdem, Bucaspor'dan stoper Kadir Bilimlier, Sancaktepespor'dan sağbek Muhammed Ali Kol, ayrıca geçtiğimiz sezon da kulübümüzde ter döken orta saha oyuncusu Mesut Saray ve stoper Emre Kars ile anlaşmaya varılmıştır. Yine Batmanlı oyuncularımızdan, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'dan orta saha Emre Aydın ve solbek Veysel Karadağ, Kestelspor'dan sağ-sol açık Serhat Özyılmaz, Şile Yıldızspor'dan sağ-sol kanat Hüseyin Çiray, Siirt Özel İdarespor'dan sağbek Celal Geyik, Batman Belediyespor'dan stoper Hüseyin Ergenç, Dersimspor'dan sağkanat Nesip Özel ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncularımızın kulübümüze yapacakları hizmetler için şimdiden kendilerine başarı dileklerimizi ileterek, Batmanımıza, güzide kulübümüze ayrıca her daim kendilerine ayrı bir parantez açtığımız fedakar taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Kulübümüzde transfer çalışmaları devam etmekte olup,1 forvet takviyesi ile sonlanacaktır. Söz konusu transfer de çok kısa süre içinde kamuoyuna duyurulacaktır” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=