Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’da ‘yerli’ dönemi

23 Ağustos 2020, 15:35 - Okunma: 2527

Basınla biraraya gelen Petrolspor yönetimi, sezon öncesi transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Vahap Akbaş, şu ana kadar aldıkları 13 futbolcunun tamamının yerli olduğunu belirtti. Mezopotamya Otelinde düzenlenen toplantıya, Batman Petrolspor Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş, Kulüp yöneticileri BATSO Başkanı ve aynı zamanda Batman Kent Konseyi Başkanı Abdulkadir Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Demirhan, basın sözcüsü Av. Orhan Güzel ve diğer yöneticiler katıldı. Burada konuşan Kulüp Başkanı Vahap Akbaş, bundan önceki yönetim ile ilgili sürecin sona erdiğini ve Tarik Yurttaş ile kulübün bir ilgisinin kalmadığını belirtti. Kulübün borcunun bilindiği gibi 2 Milyon değil, 4 Milyon 20 Bin TL olduğunu ifade eden Akbaş, “Dışarıda 2 milyon diyorlardı ama, bir de sigorta, vergi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün parasını dahil etmiyorlardı. Biz yönetim kurulu olarak çıkardığımız net hesap o zaman 4 milyon 20 bin’di. Tarık Hoca burada kaldığı müddet içindeki sözleşme hakkını istedi. Tabii o anda zaman yok, hemen bir hoca ile anlaşmamız lazım ve ben bu 340 bin lirayı kabul ettim. Bir müddet sonra ben kendisine ulaşmaya çalıştım ama bir türlü telefonlarımıza çıkmadı. Böyle bir insanın ‘Ben Batmanlıyım, Batman Petrolspor sevdalısıyım, Petrolspor için bir şeyler yapmak istiyorum’ diyen insanların kulüp başkanının telefonuna çıkmaması ve görüşmemesi kadar ayıp bir şey olamaz. Tarık hocayı da aradım bir türlü telefona çıkmadılar. Şu an temliği kaldırdık ve Yurttaşlar ile herhangi bir bağımız kalmadı” dedi.
3 TEKNİK DİREKTÖRLE GÖRÜŞME
Petrolspor’un menfaatlerini her şeyin üstünde tuttuğunu ve Petrolspor’u her zaman kırmızı çizgi olarak gördüğünü belirten Akbaş, şunları söyledi; “Bu kulüp hepimizin üstünde olması gerekir. Çok sıkıntılarımız var ama biz bu kulübe belli bir sistemi oturtacağız. Şimdiye kadar 13 futbolcu aldık ve 10 ismi daha renklerimize bağlayacağız. Tabii gidenler de oldu. Aldığımız 13 futbolcu da Batmanlıdır. Şu an biz 3 hoca ile görüşme halindeyiz ve bazı ufak pürüzleri giderdikten sonra yerli bir hoca ile anlaşacağız. Pazartesi ya da en geç Salı günü ismini kamuoyuyla paylaşacağız. Biz mütevazi kadro kuruyoruz desem de bu yanlış anlaşılmasın. Ben topçularıma siz yukarılara oynayacaksınız, Play Off’ları hedefleyeceksiniz diyorum.  Biz bu kulübün başına geldikten sonra bize yardım edip destek çıkan insanları ben burada sizlerle kamuoyuna açıklamak istiyorum. FERNAS Grubu yıllardır Petrolsor’a her zaman yardım eder. Bu sene biz geldiğimizde sağ olsunlar bize ciddi bir yardımda bulundular. Metin Güneş yardımda bulundu. Batman’daki STK’lara ben özellikle teşekkür ediyorum. Özellikle A. Kadir bey başkanlığında tüm STK’lar belli aralıklarla desteklerini sunmuşlardır. Ayrıca Batman Organize ve Sanayi Bölgesi OSB’de ve her kuruluş kendi imkanları ölçüsünde bize destekte bulunmuşlardır. Dışarıdan da bazı iş adamları ve iş yerleri de Petrolspor’a ciddi katkıları olmuştur.
SMS KAMPANYASI BAŞLIYOR
Biz kulübü aldıktan sonra kulübümüze gelir olarak gelen 2 milyon 561 bin liradır. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in gerçekten büyük destekleri var; zaten Valimiz destek olmasaydı belki şimdi  kulüp ligden de çekilen takımdı. Sayın Valimiz böyle bir şeye karar verdi ve biz de Batmanlı olduğumuz için ben ve değerli yönetim kurulundaki arkadaşlarımızdan hiç birisi Petrolspor’a talibim, istiyorum diye bir talebi olmadı. Hepsi Sayın Valimizin ‘Gelin bu kulübe sahip çıkın’ demesiyle bu görevi üstlendik. Vaktimizin büyük bir kısmını da bu işe ayırıyoruz. Tabii ligler iptal edilmeseydi paramız daha da gidecekti. Dediğim dibi, 2 milyon 561 bin gibi bir para toplanmış ve bizim yaptığımız harcama 2 milyon 530 bin liradır. Şu anda da hesabımda 30 bin lira duruyor. Bizim SMS projemiz vardı. Pandemi nedeniyle hayata geçmedi. Valilikten ve GSM operatörlerinden aldığımız izinle ‘Petrol’ yazıp 2272’ye yolladığınızda 10 TL hesaba giriyordu. Tekrar Vali beyden ve GSM operatörlerinden gerekli izinleri aldıktan sonra bir lansman gecesiyle Batmanlılara ulaşacağız.  Alacağımız futbolcular gerekli yerlere olacak.” Kulüp yöneticilerinden BATSO ve Batman Kent Konseyi Demir de, “Biz tüm STK’lar iş adamları ve kurumlarımızla Batman Petrolspor için hazırız. Bunun için de yeterli bütçemiz var ve  takımımıza iyi bir forvet takviyesi yapacağız. Üzerimize düşen sorumluluğu hep beraber yerine getirmek için çalışacağımızdan herkes emin olsun” dedi. Recep Akın 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=