Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Peron spor Almanya’nın FCF takımına sponsor oldu

20 Ağustos 2020, 16:10 - Okunma: 2391

Batman’ın önemli firmalarından olan Peron Spor, Almanya’nın FCF (FC Fırat Bergen 2000 e.V.) Futbol takımına sponsor oldu.

Sponsorluk anlaşması, Peron spor mağazası işletmecisi Murat Çetin ile Almanya’nın FCF yöneticisi Hayretin arasında yapıldı. 2020 ile 2021 sezonunu kapsayan sporsorluk anlaşması, ikinci kez yapılıyor.  2000’li yılların başında Batman’da kurulan Peron Spor, Bugün tüm Türkiye’ye baskı alanında, ilerlemiş son teknoloji ile hizmet veriyor. Forma, iş elbiseleri, şapka, bayrak, bez çanta, kupa bardak, cam bardak, ve her türlü baskının yanı sıra promosyon ürünleri ve spor malzemeleri hizmeti veren peron spor, Amatör spor kulüpleri ve liglerde mücadele eden birçok Spor takımına sponsor olarak takdir topladı. Peron Spor Mağaza ve Baskı Atölyesi Sahibi Murat Çetin, “Sağlıklı bireylerin yetişmesi adına spora ve sporcuya her zaman destek olacağız. Gençlerimizin madde bağımlısı bireyler olmaması için spora ve sosyal aktivitelere daha çok ihtiyacımız var. Bu yüzdendir ki Peron Spor olarak Amatör ve Liglerde oynayan spor Kulüplerine malzeme ve baskı alanında desteklerimizi sürdüreceğiz. Peron Spor her zaman Sporun ve sporcunun dostu. Batmanın markası Almanya’da olması bizi gururlandırıyor” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=