Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Gençlik’te yüzme kursları başlıyor

19 Ağustos 2020, 16:20 - Okunma: 2226

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, covid-19 (Korona Virüsü) sürecinin normalleşmesinin ardından, Gençlik ve spor Bakanlığının gönderdiği portatif yüzme havuzunu hazır hale getirerek, 20 Ağustos 2020 Perşembe günü Saat 10.00’da hizmete açıyor.

19 Mayıs Mahallesindeki Gençlik Merkezi bahçesinde kurulan ‘Portatif Yüzme Havuzu’ için 08-17 yaş arasındaki kız ve erkekler başvuruda bulunabilir. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Havuzumuzu Perşembe günü açıyoruz. Kayıtlarımız İl Müdürlüğümüzün spor servisinde ve Gençlik Merkezinde yapılmaktadır. Haftanın 5 günü hizmette olacak olan havuzumuz 09.00 ile 12.00 arasında kız çocuklarına, 14.00 ile 16.00 arasında ise erkek öğrencilere ayrı seanslarda hizmet verecek. Yüzme kurslarımızda ilk etapta bay ve bayan olmak üzere 10 antrenörümüz görev yapacak. Yüzme eğitimleri Pandemi şartlarına uygun, sosyal mesafeli ve Bakanlığımızın uygun gördüğü şartlarda verilecektir” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=