Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BAFFAD yönetim kurulu Özperk’i ziyaret etti

24 Temmuz 2020, 16:22 - Okunma: 8225

Batman Faal Futbol Antrenörleri Derneği (BAFFAD) Başkanı Hacı Güldalı ve yönetim kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk‘i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özperk, yapılan kongrede Güldalı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Özperk, “Öncelikle Batman Faal Futbol Antrenörleri Derneğiniz hayırlı olsun. BAFFAD Batman futbolu ve sporu için çok önemli bir kuruluş olarak hizmet edecektir. Batman Futbolu ve sporu sizin gibi değerli antrenörlerin elinde yükselecektir. Siz değerli antrenörlerin her platformda başarılı olması için çok çalışmamız gerek. Eğer gereken özveri gösterilirse başarı da kendiliğinden gelecektir” dedi. Batman Faal Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Güldalı ise, bundan sonraki süreçte de istişarelerle çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sayın M.Şafi Özperk bizi makamında ağırladığı için çok teşekkür ederiz. Bundan sonra iyi ilişkiler içerisinde çalışacağız. Batman sporunun ve futbolunun kalkınması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=