Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Tekerlekli Basketbol Ligi tescillendi

26 Mayıs 2020, 18:55 - Okunma: 23488

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının da birinci liginde mücadele ettiği, 2019-2020 sezonu, Coronavirüs nedeniyle devam etmeyecek. Federasyon yetkilileri, ligleri şu an olduğu gibi tescil etti. Yani 2019-2020 sezonunda şampiyon ve küme düşme olmayacak.

Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, Federasyon Yönetim Kurulunca 2019-2020 sezonu liglerin son haliyle tescil ettiğini belirterek, “TS Basketbol liglerimiz normal sezon sıralamasına göre tescil edilmiştir. Hiçbir Ligimizde şampiyon ilan edilmeyecektir. Sezon öncesi ilan edilen statülerde yer alan ligden düşme uygulanmayacaktır. Her şeyin başı sağlık diyerekten tüm camiamıza hayırlı olsun dileklerimizle bir sezonun daha sonuna geldik. 2020-2021 sezonunda Sağlıklı bir şekilde görüşmek dileğiyle. Zorlu bir sezonu daha geride bırakırken bu sezonda lige katılmamıza vesile olan maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen Batman Valimiz Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin hanımefendiye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk, şube müdürlerine ve salon personellerine, kesintisiz 13 yıl reklam sponsorumuz olan TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne ve Rafineri Müdürü Sayın Ahmet Bebek ile personellerine, gönül dostumuz ve taraftarımız İl Emniyet Müdürü Sayın Köroğlu Kıraç beye, hiç bıkmadan usanmadan soğukta sıcakta karşılıksız olarak büyük bir özveri ile sevdaları Batman olan ve idmanlara olsun maçlara olsun hiç bıkmadan usanmadan gelen yönetim ve sporcu arkadaşlarımıza, hocamıza gayret, emek ve fedakârca mücadelelerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca; Taraflarımıza, gönül dostlarımıza, sporcularımızın ailelerine, otobüs kaptanlarımıza, basınımıza ve yanımızda olupta sayamadığımız güzel insanlara kısaca emek veren herkese çok teşekkür ederiz” dedi. Haber merkezi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=