Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Murat, formunun zirvesinde

02 Kasım 2015, 00:18 - Okunma: 1457

Süper ligin güçlü ekiplerinden Gaziantepspor’dan, Kırmızı-Beyazlı ekibe 1 seneliğine kiralanan Murat Aydın idmanlardaki performansı ile göz dolduruyor.

 Sakatlığından dolayı uzun süredir formadan uzak olan Aydın’ın sakatlığının tamamen geçtiği ve formayı giymek için hazır olduğu belirtildi. Batman Petrolspor’un oynağı müsabakalarda orta sahada mücadele edecek bir oyuncuya ihtiyaç olduğu açık belli olurken, bu mevkide süper ligde kendini kanıtlayan Aydın’ın orta sahanın yükünü taşıyabilecek güçte olduğu ve dikine top atabilen, adam eksilten, forvetleri besleyecek isabetli pasları, sert şutları ile skoru değiştirecek bir yapıda oyuncu olduğu belirtildi. Yeni gelecek olan teknik ekibinde bu özelliklere sahip ve Süper lig patenti olan Murat Aydın’ı göz ardı etmemesi gerektiğini belirten taraftarlar, “Uzun yıllar sonra ilk defa bir Batman’lı sporcunun Süper lig takımlarından Gaziantepspor’da forma giymesine sevindik. Her zaman takımımızda yer alması için dua ettik ve şartlar ile Aydın ailesinin çabası ile Batman’lı sporcumuz kendi takımını tercih ederek fedakarlık yaptı ve Petrolspor’a geldi.  Ancak şanssız bir şekilde sakatlanarak formasından uzak kaldı. İdmanlarda Murat’ı takip ediyoruz, sakatlığı geçmiş ve iyi bir performans sergilemekte. Yeni gelecek olan teknik heyetten Murat’a şans vermesini istiyoruz. Zira bir sürü özelliği olan sporcunun yeri kulübe değildir” dediler. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=