Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Niğde fark attı 0-3

30 Ekim 2015, 20:09 - Okunma: 1511

Haftasonunda yapılacak seçim nedeniyle erkene alınan maçta sahasında Niğde Belediyespor ile karşılaşan Petrolspor, güçlü rakibine direnemedi.

Kırmızı-Beyazlılar, her iki yarıda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmaya siyasi partilerin Milletvekili adayları da ilgi gösterdi. HDP adayı Saadet Becerikli, Ak Parti adayı Adile Gürbüz ve CHP adayı Mansur Obut(un yanısıra, görevden uzaklaştırılan Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir de karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Taraftarlar Saadet Becerikli lehine tezahürat yaparken, Milletvekili ve HDP adayı Becerikli ise taraftara selam vererek karşılık verdi. Maça hızlı başlayan taraf Niğde oldu. 2. Dakikada İbrahim Kaleci Burak ile baş başa kaldı, Burak başarılıydı. 12. Dakikada Fazlı’nın ortasına Sabahattin plase ile kaleye gönderdi, kaleci son anda kornere çeldi. Petrolspor kalesinde tehlikeler yaratan konuk ekip, 32. Dakikada aradığı golü buldu. Bu dakikada Rıdvan’ın pasıyla hareketlenen Sami’nin plasesi filelerle buluştu: 0-1. Golden sonra daha iyi futbol oynayan konuk ekip Niğde Belediyespor, 40. Dakikada farkı ikiye çıkardı. Kaleciyle baş başa kalan Sami, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 0-2. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya yine konuk ekip iyi başladı. 52. Dakikada farkı 3’e çıkaran gol geldi. Sercan kaleciyle baş başa kaldığı anda vuruşunu Burak yumruklardı, topu önünde bulan Güney topu filelere bırakmakta zorlanmadı: 0-3. Kalan dakikalarda iki takımın çabaları skoru değiştirmedi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte bazı taraftarlar Teknik Direktör Orhan Kapucu’yu istifaya çağırdı. Kapucu, taraftarlara alkışla karşılık verdi.

 


Hakemler: Mehmet Güngör ***, Bayram Aydın  ***, Ali Karaoğlu ***
Petrolspor: İlyas *, Ramazan *, Onur *, Aykut *, Halil *, Sebahattin *, Fazlı *, Muhammed Kalkan, Tolga *, Samet * (Dk. 11 Abdülkadir *), Cenk * (Dk. 46 Emre Yakit *)
Niğde Belediyespor: Cihan **, Abdulsamet **, Mustafa ***, Güray **, Rıdvan ** (Dk. 62 Selçuk **), Sercan ***, Hakan ***, Güney ***, Samet **, Sami ****, İbrahim **
Goller: Dk. 34 ve 42 Sami, Dk 52 Güney  (Nigde)
Sarı Kart: Halil Aşut (Petrolspor)


*****
Toplu sonuçlar
Batman Petrolspor 0 – 3 Niğde Belediyespor 
Van BBSK 0 – 1 Bayburt Grup Özel İdare 
Bergama Belediyespor 1 – 2 Gölcükspor 
Çatalcaspor 3 – 4 Beylerbeyispor 
Çine Madranspor 1 – 1 Darıca Gençlerbirliği 
Dardanelspor 4 – 1 Dersimspor 
Kastamonuspor 1966 0 – 0 24 Erzincanspor 
Sandıklıspor 6 – 3 Körfez İskenderunspor 
Tavşanlı Linyitspor 2 – 1 Manavgatspor 
   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=