Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.Amatör Lig A-B Grubu 20.Hafta

19 Mart 2020, 16:13 - Okunma: 15304

A GRUBU PANORAMA

- Ligin bitimine bir hafta kala Batman 72 Belediyespor ligi zirvede tamamladı. Mavi beyazlı ekip, Play Off çeyrek finalde İluh 72 Spor ile eşleşti.
- İÖİ Gençlerbirliği ligi 2’inci sırada tamamlayarak gözünü Play Off çeyrek finaldeki maça çevirdi.
- Sason Gençlikspor bitime 1 hafta kala ligi 3’üncü sırada tamamladı. Yeşil sarılı ekip, artık Play Off çeyrek final mücadelesine kilitlendi.
- Güneşspor ligi bitime bir hafta kala ligi 4’üncü sırada bitirerek Play Off çeyrek finalde B Grubu’nun lideri Sağlıkspor ile eşleşti.
- Yeni Pınarspor ligin 20.haftasında aldığı kritik galibiyetle bitime 1 hafta kala kümede kalmayı garantiledi.
- Batman Karşıyaka son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle ligde kalmayı başardı. Karşıyakaspor yönetimi önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacağını belirttiler.
- Gercüşspor mutsuz ve tedirgin. Ağalar, Sason Gençlikspor’a mağlup olup şoka girdi. Gercüşspor son hafta evinde ligde son sırada düşme potasında yer alan Batmanspor ile final niteliğinde bir maç oynayacak. Ağalar, Batmanspor’a mağlup olduğu takdirde kümeden düşecek olup beraberlikle ayrılırsa ligde kalacak.
- Batmanspor ağır yaralı. Sarı siyahlı ekip, İÖİ Gençlerbirliği’ne mağlup olup kümede kalma şansını son haftaya bıraktı. Batmanspor önümüzdeki maç deplasmanda Gercüşspor ile karşılaşıp mağlup olması halinde kümeden düşecektir. Batmanspor’a beraberlik dahi yaramazken varını yoğunu ortaya atıp bu maçı yenmenin hesaplarını yapıyor.
A GRUBU 20.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
GÜNEŞSPOR 1 – 4 YENİPINARSPOR
SASON GENÇLİKSPOR 2 – 1 GERCÜŞSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 5 – 2 BATMANSPOR
BATMAN 72 BELEDİYESPOR 3 – 2 BATMAN KARŞIYAKA
BELEDİYE KARŞIYAKA’YI YENİP LİGİ ZİRVEDE BİTİRDİ 3 – 2
1.Amatör Lig A Grubu 20.hafta karşılaşmasında lider Batman 72 Belediyespor, ligde kalmayı garantileyen Batman Karşıyaka’yı 3-2 mağlup etti.
Çarşamba günü 19 Mayıs 3 Nol’u sahada saat 14.30 da başlayan mücadelede Batman 72 Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı. Batman 72 Belediyespor almış olduğu bu galibiyetle puanını 51’e yükseltip bitimine bir hafta kala ligi zirvede bitirmeyi garantilemiş oldu.
SASON GERCÜŞ’E BÜYÜK DARBEYİ VURDU 2 – 1
Play Off’u garantileyen Sason Gençlikspor, ligde kalma mücadelesi veren Gercüşspor ile karşılaştı. 1.Amatör Lig A Grubu 20.hafta maçında Sason Gençlispor, Gercüşspor’u 2-1 mağlup etti.
Geçen hafta düşme hattında yer alan Batmanspor’a 4-0’lık farklı bir skorla yenilen Sason Gençlikspor, ligin 20.haftasında oynanan mücadelede ligde varolmak için çırpınan Gercüşspor’u 2-1 mağlup ederek rakibini ağır yaraladı. Bu sonuçla Sason Gençlikspor ligin bitimine 1 hafta kala 39 puanla 3’üncü sırada Play Off’a kalmayı garantilerken, Gercüşspor 14 puanda 7’inci sırada kaldı. Gercüşspor önümüzdeki hafta 13 puana sahip son sırada yer alan Batmanspor’u evinde konuk edip ligde kalmak için tüm varını yoğunu ortaya atmak zorunda.
YENİ PINAR GÜNEŞ’İ YENDİ LİG’DE KALDI 1 – 4
1.Amatör Lig A Grıbı 20.hafta karşılaşmasında Play Off’u garantileyen Güneşspor ile ligde kalma mücadelesi veren Yeni Pınarspor karşı karşıya geldi.
Lig’de kalmak için tüm varını yoğunu ortaya atan ve sahada müthiş bir futbol sergileyen Yeni Pınarspor, güçlü rakibi Güneşspor’ı 4-1 mağlup ederek puanını 18’e yükseltip ligde son sırada yer alan Batmanspor ile düşme potasına yakın Gercüşspor’un mağlup olmasıyla bitime bir hafta kala ligde kalarak taraftarını mutlu etti. Güneşspor ise Play Off çeyrek finalde Sağlıkspor ile eşleşecek.
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ BATMAN’A ACIMADI 5 – 2
1.Amatör Lig A Grıbı 20.haftanın maçında İÖİ Gençlerbirliği, düşme hattında yer alan rakibi Batmanspor’u 2-1 geriye düştüğü karşılaşmada 5-2 mağlup etti.
19 Mayıs 1 No’lu sahada saat 12.30 da oynanan mücadelede İÖİ Gençlerbirliği, varını yoğunu ortaya atan ve 13 puanla son sırada düşme hattında yer alan Batmanspor’u 5-2 mağlup etti. Batmanspor bu mağlubiyetle ağır bir yara aldı ve son hafta 14 puana sahip deplasmanda Gercüşspor ile karşılaşıp ligde düşmemek için mutlak galip gelmesi gerekiyor. İÖİ Gençlerbirliği ise ligi 2’inci sırada bitirerek gözünü Play Off çeyrek finaldeki maçına dikti.
B GRUBU PANORAMA’DA İŞLER BİTMİŞ VAZİYETTE
- Yahya Kayra’lı Sağlıkspor bitime bir hafta kala ligi zirvede bitirdi. Sarı siyahlı ekip ligde en başarılı sezonunu yaşıyor. Hakim Baktaş başkanlığında sadece bir mağlubiyet alan Sağlıkspor Play Off çeyrek finalde A Grubu’nun 4’üncüsü Güneşspor ile karşılaştı.
- TEİAŞ Gençlikspor’lu gençlerin performansı dudak ısırttı. Mavi kırmızılı ekip, taraftara seyir zevki vermeye devam ettiler. Play Off’a kalan TEİAŞ Gençlikspor artık gözünü çeyrek finale dikti.
- Tüpraşspor’lu gençler müthiş performans. Emrullah Çalar’ın kurmayları oynadığı güzel futbolla taraflı tarafsız her kesimin beğenisi topladı. Play Off başarısını gösteren siyah kırmızılılar, çeyrek finaldeki rakibini yenip finale kadar gitmeyi hedefliyorlar.
- Lig’in flaş ekiplerinden İluh 72 Spor tarihinde ilk kez Play Off’a kaldı. Emrah İpek’li İluh 72 Spor çok başarılı bir sezon geçirip Play Off’a kalmanın heyecanını yaşadı.
- Sezon başında Play Off’a kalması durumunda 30 Bin TL’lik prim vereceğini aktaran kulüp başkanı Servet Barlık’ın kurmayları başarılı olamadı. Kozluk Gençlikspor bitime bir hafta kala Play Off’a kalamayarak lige havlu attılar.
- Beşirispor Play Off’a kalmazsa da oynadığı güzel futbolla takdir kazandı. Sarı kırmızılılar 17 maçta 17 puan toplama başarısı gösterdiler.
B GRUBU 20.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
BEŞİRİSPOR 3 – 0 BIÇAKÇI KÖYÜ(HÜKMEN)
TEİAŞ GENÇLİKSPOR 4 – 1 KOZLUK GENÇLİKSPOR
SAĞLIKSPOR 5 – 2 TÜPRAŞSPOR
YAHYA KAYRA’LI SAĞLIKSPOR LİGİ LİDER TAMAMLADI 5 – 2
1.Amatör Lig B Grubu 20.hafta karşılaşmasında lider Sağlıkspor, Play Off’u garantileyen Tüpraşspor’u 5-2 mağlup ederek bitime bir hafta kala ligi zirvede tamamladı.
Çıktığı 18 karşılaşmada 12 galibiyet, 5 beraberlik ve sadede bir mağlubiyet alan Sağlıkspor harika bir sezon geçirdi. Yahya Kayra önderliğinde müthiş bir grafik çizen siyah beyazlı ekip oynadığı futbolla herkesin beğenisini toplamayı başardı. Sağlıkspor Play Off çeyrek finalde A Grubu 4’üncüsü Güneşspor ile eşleşti.
TEİAŞ’LI GENÇLER DÖRT DÖRTLÜK 4 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 20.haftasında TEİAŞ Gençlikspor, Kozluk Gençlikspor’u 4-1 mağlup etti. 19 Mayıs 1 No’lu sahada saat 14.30 da başlayan mücadelede TEİAŞ Gençlikspor güzel futboluyla 3 puanı süsledi. Ligin son haftasında ligden çekilen Bıçakçı Köyüspor ile hükmen galip gelip bitimine bir hafta kala Play Off çeyrek finale hazırlanan TEİAŞ Gençlikspor’da moraller üst seviyede.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=