Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.Amatör Lig A-B Grubu 19.Hafta

16 Mart 2020, 16:39 - Okunma: 15153

A GRUBU PANORAMA’DA LİGİN DİBİ ATEŞTEN GÖMLEK


- Lider Batman 72 Belediyespor zirvedeki yerine devam etti. Mavi beyazlı ekip, ligde 2’inci sıradaki en güçlü rakibi karşısında oynana 3 karşılaşmada 1 galibiyet bir beraberlik ve sahadan bir mağlubiyetle ayrıldı.
- İÖİ Gençlerbirliği 2’inci sıradaki yerini korudu. Ligde kalan son iki maçını kazanıp gözünü zirveye koyan kırmızı siyahlı ekip Play Off maçlarına odaklandı.
- Sason Gençlikspor’da eksiklikler sonuca da etki ediyor. Son haftalarda iyice düşüşe geçen Sason Gençlikspor son sıradaki rakibine çok farklı mağlup olsada 3.sıraddaki yerini koruyup Play Off’u garantilemiş durumda.
- Güneşspor her sezon olduğu gibi bu sezonda Play Off’a kaldı. Turuncu mavili ekibin tek hedefi ise Play Off maçlarını kazanıp finale kalmak.
- Ligin başlarında düşme potasında yer alan Batman Karşıyaka adeta özüne döndü. 3.devredeki maçlara iyi hazırlanan sarı yeşilli ekip aldığı galibiyetlerle bir anda ateş hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı.
- Yeni Pınarspor Gercüş’te çok kritik bir galibiyet aldı. Alt sıralardan kurtulmak isteyen ve rakiplerinin de galip gelmesiyle mutlak galibiyet için gittiği Gercüş’te Gercüşspor’u 6-1 mağlup ederek rakiplerine göz dağı verip bende düşmeyeceğim dedirtti.
- Ağalar perişan vaziyette. Lige iyi başlayan ve başarılı sonuçlar alan Gercüşspor, Ligin 3.devresinde adeta ecel telleri döktü. Üst üste aldığı mağlubiyetlerle bir anda ateş hattına yaklaşan Yeşil siyahlılar ligde kalan 2 maçını da kayıpsız geçmek zorunda.
- Batmanspor lige tutunmak için direnmeye devam ediyor. Ligin son sırasında ve düşme hattında yer alan Batmanspor, çok güçlü rakibi Sason Gençlikspor galibiyetiyle adeta hayati bir galibiyet aldı. Sarı siyahlı ekip ligde kalan 2 maçını da kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.
A GRUBU 19.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
YENİ PINARSPOR 6-1 GERCÜŞSPOR
SASON GENÇLİKSPOR 0-4 BATMANSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 1-1 BATMAN 72 BELEDİYESPOR
GÜNEŞSPOR 2-4 BATMAN KARŞIYAKA
MAÇ ÖNCESİ AMATÖR FUTBOLCULARA EL TEMİZLİĞİ
Batman Amatör Ligde oynanan Batman Karşıyaka Güneşspor maçında örnek davranış.
Batman 1.Amatör Lig’de Batman Karşıyaka ile Güneşspor arasında oynanan maçta futbolcu, hakem ve teknik direktörlerin ellerine antiseptik solüsyon sıkıldı.
Batman 1.Amatör Lig 19’uncu hafta karşılaşmasında Batman Karşıyaka ile Güneşspor karşı karşıya geldi. Türkiye’de de görülen koronavirüs nedeniyle karşılaşma öncesi futbolcu, teknik heyet ve hakemlere el dezenfeksiyonu sağlamak amacıyla antiseptik solüsyon sıkıldı. Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında spor müsabakalarından önce sporculara el dezenfeksiyonu yapılacağı öğrenildi.
BELEDİYE İLE ÖZEL İDARE BİR PUANA RAZI OLDU 1 – 1
1.Amatör Lig A Grubu’nun 19.haftasında İÖİ Gençlerbirliği ile Batman 72 Belediyespor 1-1 berabere kaldı.
İÖİ Gençlebirliği’nin golü 25.dakikada Muhammet Yolcu kaydederken, Batman 72 Belediyespor’un golü Veysel Ceylani’den geldi.
İki takım arasında oynanan üç karşılaşmada her iki takımda birer defa birbirlerini mağlup ederken, bu müsabakada da 1-1 berabere sonuçlandı.
Bu sonuçla lider Batman 72 Belediyespor puanını 48’e çıkarırken, İl Özel İdare Gençlerbirliği ise 43 puanla 2’inci sıradaki yerini korudu.
BATMAN KARŞIYAKA’DAN MÜTHİŞ ÇIKIŞ 2 – 4
Lig’de alt sıralardan kurtulup küme hattından iyicene uzaklaşmak isteyen Batman Karşıyaka adeta kendine geldi. 1.Amatör Lig A Grubu 19.haftasında Batman Karşıykaspor, Play Off hattındaki güçlü rakibi Güneşspor’u 4-2’lik skorla devirerek yükselişini sürdürdü.
1.Amatör Lig A Grubu’nda sezonun ilk haftalarını düşme hattında son sırada geçtikten sonra 2.Amatör küme batağına gerilememek için takım, teknik heyet, yönetim ve taraftarıyla tek vücut olarak direnen Karşıyaka, yaptığı çıkışla alkışın en büyüğünü hak etti. Sarı yeşilliler son 3 maçta 1 beraberlik 2 galibiyet alarak rahat bir nefes aldı. Bu sonuçla Batman Karşıyaka puanını 18’e yükseltip 5’inci sıradaki yerini korurken, Güneşspor ise 28 puanla Play Off hattındaki yerinde kaldı.
GERCÜŞ’TE ‘YENİ PINAR’ ALAYI 1 – 6
Gercüş’te alt sıraları ilgilendiren müthiş bir müsabakaya sahne oldu. 1.Amatör Lig A Grubu 19.hafta karşılaşmasında Yeni Pınarspor, güçlü rakibi Gercüşspor’u 6-1’lik farklı bir skorle devirerek ligde düşmeme adına çok kritik bir galibiyete imza attı.
Her iki takımında oldukça stresli olduğu gözlemlenen müsabaka oldukça yüksek tempoda geçti. Düşme potasından uzaklaşıp ligde tutunmak için varını yoğunu ortaya atan Yeni Pınarspor, zorlu Gercüş deplasmanından galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle Yeni Pınarspor puanını 15’e yükseltip 6’ıncı sıraya yükselirken, Gercüşspor ise 14 puanda kalarak 7’inci sıraya gerileyip düşme hattına iyice yaklaştı.
BATMANSPOR’DAN HAYATİ GALİBİYET 0 – 4
1.Amatör Lig A Grubu’nun 19.haftasında Sason Gençlikspor ile Batmanspor 19 Mayıs 1 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Batmanspor mücadeleyi 4-0 kazanarak ligde kalma yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdı.
1.Amatör Lig A Grubu 3.devrenin 4 karşılaşmasında sadece bir defa galip gelebilen Sason Gençlikspor, son sıradaki Batmanspor’a da hayat verdi: 0-4.
Son dört maçta sadece bir defa galip gelen ve son olarak 7 Mart’ta oynadığı Yeni Pınar randevusunu kazanan Sason Gençlikspor, bu skorla 36 puanda kaldı. Batmanspor ise bu galibiyetle puanını 13’e yükseltip en yakın rakibi Gercüşspor’un mağlup olmasıyla rakibi arasında puan farkını 1’e indirip lige tutunmak için önemli bir avantaj elde etti.
B GRUBU PANORAMA’DA İŞLER BİTMİŞ VAZİYETTE
- Lider Sağlık zirvedeki yerini hiç kaptırmadı. Yahya Kayra’lı Sağlıkspor ligin bitimine 2 hafta kala zirvedeki yerini korudu. Siyah beyazlı ekibin artık tek düşüncesi Play Off maçları.
- Tüpraşspor bay geçtiği haftada 2’inci sıradaki yerini korudu. Tüpraş’ın gençleri Play Off maçlarına iyi hazırlanıp tur atma hedefinde.
-TEAİŞ Gençlikspor lidere mağlup oldu. Play Off hattında yer alan TEİAŞ Gençlikspor’da da hedef finale kadar gitmek. Geçen sezon final başarısı gösterem Mavi kırmızılı ekip, bu sezonda aynı hedefe ulaşmak istiyor.
- İluh 72 Spor harika bir sezon geçiriyor. Emrah İpek’li İluh 72 Spor ligin bitimine 2 hafta kala Play Off’u garantiledi.
- Kozluk Gençlikspor ve Beşirispor ligin bitimine 2 hafta kala lige havlu attılar.
B GRUBU 19.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
İLUH 72 SPOR 3-0 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR (HÜKMEN)
SAĞLIKSPOR 2-1 TEİAŞ GENÇLİKSPOR
KOZLUK GENÇLİKSPOR 2-1 BEŞİRİSPOR
LİDER SAĞLIK TEİAŞ ENGELİNİ İKİ GOLLE GEÇTİ 2 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 19.hafta karşılaşmasında lider Sağlıkspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada güçlü rakibi TEİAŞ Gençlikspor’u 2-1 mağlup etti.
Cumartesi günü 19 Mayıs 2 Nolu sahada saat 15.00 da başlayan mücadelede lider Sağlıkspor TEİAŞ Gençlikspor karşısın da 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik bir skorla galip ayrıldı.
KOZLUK GENÇLİK PRESTİJ MAÇI OYNADI 2 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 19.hafta maçında Play Off iddiası bitmiş Kozluk Gençlikspor ve lige havlu atmış Beşirispor ile karşı karşıya geldi.
Kozluk İlçe Stadı’nda oynanan mücadelede Kozluk Gençlikspor rakibi Beşirispor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Kozluk Gençlikspor puanını 19’a yükseltse de ligin bitimine 2 hafta kala Play Off’a kalamadı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=