Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Furkan’dan altın vuruş 0-1

19 Şubat 2020, 16:35 - Okunma: 9341

Petrolspor için hayati önem taşıyan Diyarbekirspor maçında 90+2’inci dakikada rakip fileleri havalandıran Furkan Karabatak, Petrolspor’a altın değerinde 3 puanı getirdi.

 İki komşu ve dost takımın mücadelesini çok sayıda taraftar izledi. Ayrıca, karşılaşmada Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Alay Komutanı İsa Çakmak, Gercüş eski Kaymakamı Ünal Koç, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir ve Batman’dan giden çok sayıda taraftar, Petrolspor’u yalnız bırakmadı. Bir tarafta kümede kalma mücadelesi veren Batman Petrolspor, diğer tarafta Play Off hesapları yapan Diyarbekirspor maçının ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarının son anlarına kadar her iki takımın atakları sonuçsuz kaldı. Maçın uzatma dakikalarında gelişen atakta Petrolspor golü buldu. 90+2’inci dakikada Diyarbekirspor cezasahasında oluşan karambolde son olarak topa dokunan Furkan, takımını öne geçiren golü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Petrolspor zorlu deplasmandan 3 altın puanla döndü. Maçın ardından Petrolsporlu futbolcu. Teknik heyet, yönetici ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.  Ligin ilk yarısında Batman’da 9 Ekim 2019 tarihinde oynanan karşılaşmada Diyarbekirspor 90+5’inci dakikada bulduğu golle 3 puana almıştı. Bu kez Petrolspor yine uzatma dakikalarında bulduğu golle rövanşı almış oldu. Petrolspor, rakiplerinin de puan kaybetmesiyle bir basamak yukarı çıkarak 27 puanla 15. sıraya yerleşti. 
‘BATMAN TEK YÜREK OLDU’
Alınan galibiyetin tesadüf olmadığını ve tüm Batman halkının takımla bütünleştiğini belirten, Batman Petrolspor Basın Sözcüsü M. Emin Çelik, kalan maçları kazanıp ligin üst sıralarına tırmanacaklarını söyledi. Çelik, yaptığı açıklamada; “Batman’lılık bilinci sporla canlandı. Bugün Diyarbakır deplasmanında gördüğümüz birlik ve beraberliğimiz her şeye bedeldi. Allah herkesten razı olsun. Güzel günleri hep birlikte göreceğiz” dedi.
Hakemler: Hamit Basık ***, Emrah Uluçay ***, Muhammet Munir Dadı ***
Diyarbekirspor: Hasan **, Orkun * (Dk. 58 Ahmet **) , Onur *, Şevket **, Ömer **, İbrahim * (Dk. 70 Güney *) , Emre *,  Reşo **, Ahmet **, Taner *, Feyyaz ** (Dk. 80 Uğur *) 
Batman Petrolspor: Cihan **, Ardahan ** (Dk. 46 Furkan ***), Okan **, Sebahattin **, Mazlum **, Buğra ** (Dk. 85 Serhat *),  Emre **, Ferdi **, İbrahim **, Umut **, Ahmet ** (Dk. 70 Şükrü **)
Gol: Dk. 90+2 Furkan Karabatak (Batman Petrolspor)
Sarı kartlar: Feyyaz (Diyarbekirspor), Buğra (Batman Petrol)
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=