Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.Amatör Lig A-B Grubu 15.Hafta

10 Şubat 2020, 16:25 - Okunma: 9421

A GRUBU PANORAMA


- Batman 72 Belediyespor üçüncü devrede de galibiyetle başladı. Turuncu mavili ekip, güçlü ve zorlu rakibi Sason Gençlikspor’u rahat geçerek zirvedeki yerini korudu.
- İÖİ Gençlerbirliği zirve takibini sürdürüyor. Siyah kırmızılılar, Yeni Pınarspor’u yenerek ikinciliğini sürdürüp liderlik takibini sürdürdü.
- Son haftalarda iyi çıkış yakalayıp seri galibiyetler alan Sason Gençlikspor, Batman 72 Belediyespor mağlubiyetiyle seriyi bozdu.
- Güneşspor ısıtmaya devam ediyor. Turuncu mavili ekip, Gercüşspor engelini geçerek Play Off’taki yerini sağlamlaştırdı.
- Sezonun son derbi karşılaşmasında gülen taraf Batman Karşıyaka oldu. Zevkli ve çekişmeli geçen maç nefesleri kesi. Alt sıraları ve düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Karşıyaka rakibi Batmanspor’u mağlup ederek rahat bir nefes aldı.
- Derbide atılan 3 gol duran toptan geldi.
- Karşıyaka – Batman derbisinde atılan 3 golde serbest atıştan geldi.
- Karşıyaka altın değerinde 3 puanı hanesine yazarken, Batmanspor ise aldığı mağlubiyetle düşme hattından uzaklaşamadı.
- Yeni Pınarspor ise durumu kritikleşti. Sarı mavili ekip’e, Karşıyakaspor galibiyeti yaramadı. Son haftalardaki maçlar büyük önem arz edecek.
 
A GRUBU 15.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
GÜNEŞSPOR 2 – 0 GERCÜŞSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 2 – 0 YENİ PINARSPOR
BATMAN KARŞIYAKA 2 – 1 BATMANSPOR
BATMAN 72 BELEDİYESPOR 4 – 1 SASON GENÇLİKSPOR
LİDER BELEDİYE SASON’U ELİ BOŞ GÖNDERDİ 4 – 1
1.Amatör Lig A Grubu 15.hafta karşılaşmasında lider Batman 72 Belediyespor, güçlü rakibi Sason Gençlikspor’u 4-1’lik farklı bir skorla devirerek liderliğini sürdürdü.
Her iki takımında şampiyonluğa oynadığı sezonda oynadıkları futbolla seyir zevki veriyorlar. Liderliği aldıktan sonra zirveyi kaptırmayan Batman 72 Belediyespor, son haftaların en formda takımı Sason Gençlikspor’u 4-1 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ DEVREYE GALİBİYETLE BAŞLADI 2 – 0
1.Amaötör Lig A Grubu 3.devrenin ilk karşılaşmasında İÖİ Gençlerbirliği, Yeni Pınarspor’u 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti.
Play Off hedefine kilitlenen Metin Şimşek’li İÖİ Gençlerbirliği 3.devrenin ilk maçında da kayıpsız geçmeyi başardı. Bu galibiyetle Kırmızı siyahlı ekip, puanını 37’ye çıkarıp ikinciliği sürdürürken, Yeni Pınarspor ise 9 puanda kalarak düşme adına durumu tehlikeye düştü.
SOĞUK HAVADA GÜNEŞ AÇTI 2 – 0
1.Amatör Lig A Grubu 15.haftanın açılış maçında Güneşspor, Gercüşspor’u 2-0’lık skorla yenerek çıkışını sürdürdü.
Cumartesi günü 2 Nolu sahada saat 12.30 da oynanan karşılaşmada Güneşspor rakibini 2 golle geçti. Play Off potasında olan turuncu mavili ekip puanını 24’e yükseltip 4’üncü sıradaki yerini korudu.
KARŞIYAKA YILIN SON DERBİSİNİ KAZANDI 2 – 1
1.Amatör Lig A Grubu’nun 15.haftasında Batman Karşıyaka ile Batmanspor karşı karşıya geldi. Alt sıraları yakından ilgilendiren derbi karşılaşmasında gülen taraf Batman Karşıyakaspor oldu. Her iki takımında mutlak galip geleceği maçta 3 gol de duran toptan geldi. Üçüncü devrenin ilk ve sezonun son derbi karşılaşmasında zevkli ve çekişmeli geçen maçta Batman Karşıyaka düşme hattında yer alan rakibi Batmanspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 11’e yükseltip rahat bir nefes aldı. Batmanspor ise 7 puanda kalarak son sırada yer alıp düşme hattından kurtulamadı.
B GRUBU PANORAMA
- Sağlıkspor’a aman nazar değmesin. Batman Amatör Lig’in tek yenilmez lideri Sağlıkspor durdurulamıyor. Hakim Baktaş ve Yahya Kayra’lı Sağlıkspor Play Off maçlarına kilitlendi.
- Sağlık’lı ve liderliğin Hakim’i Yahya Kayra müthiş bir performans sergiliyor. Rakiplerinin tüm taktiklerini bozan Sağlıkspor’un antrenörü Yahya Kayra, bu sezon Sağlıkspor’la uçuyor.
- Çalışkan ve zeki Tüpraş’lı gençler yenmeye devam ediyor. Hedefi ne olursa olsun oynadığı tüm maçlarda seyir zevki veren Emrullah Çalar’lu Tüpraşspor, Bıçakçı’yı farklı mağlup ederek yoluna devam etti.
- TEİAŞ Gençlikspor voltaj yükseltti. Kırmızı mavili ekip, zorlu İluh 72 Spor engelini de aşarak Play Off hedefinde emin adımlarla devam ediyor.
- İluh 72 Spor’un son haftalarda performansı düştü. Mavi beyazlılar, güçlü rakibine farklı yenilse de Play Off hattında yer almaya devam etti.
- Bıçakçı ağır yaralı ve üzgün. Bordo mavililer, şuana dek sadece bir galibiyet alabildiler. Düşme hattından bir türlü uzaklaşamayan Bıçakçı Köyüspor, Tüpraşspor’a farklı boyun eğerek düşme hattında yer almaya devam etti.
B GRUBU 15.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
SAĞLIKSPOR 3 – 2 KOZLUK GENÇLİKSPOR
TEİAŞ GENÇLİKSPOR 5 – 1 İLUH 72 SPOR
TÜPRAŞSPOR 8 – 1 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR
BEŞİRİSPOR (BAY)

YENİLMEZ LİDER SAĞLIKSPOR 3 – 2
1.Amatör Lig B Grubu 3.devrenin açılış maçında lider Sağlıkspor, Kozluk Gençlikspor’u 3-2 mağlup edip yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı.
Her maça final havasında çıkan Sağlıkspor güzel oyunuyla galibiyetle süsleyip namağlup unvanını sürdürdü. Lig’in 15.Haftasında Play Off’a oynayan Kozluk Gençlikspor’u 3-2’lik skorla geçen Sağlıkspor artık gözünü oynayacağı Play Off maçlarına dikti. Siyah beyazlı ekip, almış olduğu bu galibiyetle puanını 31’e çıkarıp liderliğini sürdürdü. Kozluk Gençlikspor ise Play Off avantajını tepti.
TÜPRAŞ BIÇAKÇI’YA PATLADI 8 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 3.devrenin ilk karşılaşmasında Tüpraşspor, düşme hattında yer alan Bıçakçı Köyüspor’a gol olup yağdı. Siyah-kırmızılı ekip, zayıf rakibi Bıçakçı Köyüspor’u 8-1’lik farklı bir skorla devirdi.
Emrullah Çalar’lı Tüpraş’lı gençler oynadığı güzel oyunu galibiyetle taçlandırıyor. Play Off hedefinde emin adımlarla yürüyen Tüpraşspor, ligde son sırada ve düşme potasında yer alan rakibin de yenerek puanını 26’ya çıkarıp ligdeki ikinci sıradaki yerini korudu.
TEİAŞ TARİFEYİ YÜKSELTTİ 5 – 1
Genç ve yetenekli kadroya sahip TEİŞ Gençlikspor 3.devrede de çok farklı. 1.Amatör Lig B Grubu 15.hafta karşılaşmasında TEİAŞ Gençlikspor, Play Off potasında yer alan İluh 72 Spor’u 5-1’lik farklı bir skorla devirerek puanını 26’ya çıkarıp averajla 3’üncü sırada kaldı. İluh 72 Spor ise mağlup olsa da 18 puanla 4’üncü sırada ve Play Off hattında kalmaya devam etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=