Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Gürbüz, şampiyonlarla buluştu

25 Ekim 2015, 19:26 - Okunma: 1464

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Av. Adile Gürbüz, Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Batmanlı genç sporcularla buluştu.

Av. Adile Gürbüz, Hem moral vermek hem de başarılarından dolayı tebrik etmek için Avrupa ve Türkiye'de bir çok müsabakada başarı elde etmiş Batmanlı gençlerle yemekte buluştu. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Şerif Mahmutoğlu ile İl Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı'nın da katıldığı gecede sporcuların başarı hikayeleri, yaşadıkları sorunlar ve gelecek hayalleri konuşuldu.
Judo, tekvando ve güreş dallarında çeşitli dereceleri olan gençlere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Antrenörlerinin eşlik ettiği yemekte Batman sporunun gelişimi ve sporcuların ihtiyaçları konusunda Adile Gürbüz'e bilgi verildi. Gençlerin ildeki spor tesisi ihtiyacı ve sporcuların harcırahlarının arttırılması taleplerini not alan Gürbüz, taleplerin yerine gelmesi için yetkililerle görüşeceğini ifade ederken “Batmanımızda böyle güzel başarılar elde etmiş genç sporcularımızın olması son derece gurur vericidir. Gençlerimizin başarılarıyla gündeme gelmesi hem ülkemiz, hem de bölgemiz adına son derece önemlidir. Ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edebilir bilgi ve beceriye sahip, çevreye, insan hak ve özgürlüklerine duyarlı, sorumlu ve sosyal gençler yetiştirebilmek için sporu ve sporcuyu daima destekleyeceğiz" dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=