Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’da umut sürüyor 1-0

02 Şubat 2020, 15:56 - Okunma: 9899

Kümede kalmak için mücadele eden Batman Petrolspor, önemli maçta sahasında Bayrampaşaspor’u yenerek umudunu ileriki haftalara taşıdı.


 Karşılaşmayı Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Petrolspor kulüp Bakanı A. Vahap Akbaş, kurum müdürleri ve çok sayıda taraftar izledi. Kardan temizlenen zeminde ve soğuk bir havada oynanan karşılaşmada ilk yarıda her iki takımın çabası sonucu değiştirmedi ve devde 0-0 bitti. İkinci yarıda her iki takım da galibiyet için rakip kaleye ataklar gerçekleştirdi, ancak yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 81. Dakikasında Petrolspor aradığı golü buldu. Sağ çaprazda kazanılar serbest atışı kullanan Ali Kemal Özkan, topu uzak direğe doksan tabir ettiği yere gönderdi ve müthiş golle takımını öne geçirdi: 1-0. Maçın uzatma dakikalarında gelişen Petrolspor atağında top direkte patladı. 90+2’inci dakikada Bayrampaşaspor’dan Hıfsullah İsmail Erdoğan, küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşayan Petrolspor’lu futbolcular, yöneticiler ve teknik heyet, uzun süre galibiyeti kutladı. Bu skorun ardından Petrolspor bir basamak yükselerek 17. Sıraya çıktı. Maçın ardından konuşan Basın Sözcüsü Emin Çelik, “Güzel bir maç mükemmel bir sonuç, taraftarlarımıza 3 puan armağan ediyoruz. Haftaya Soma ile oynayacağımız maça odaklanıp 3 puan almak için ellimizden geleni yapacağız inşallah. Bu gün takım a destek için gelen herkese sonsuz teşekkürler” dedi.
Hakemler: Süleyman Bahadır ***, Fatih Pazı ***, İlke Akman ***
Batman Petrolspor: Cihan **, Şükrü Kaan **, Berkay **, Mazlum **, Okan **, Sebahattin **, Fatih **, Buğra ** (Dk. 64 Ardahan **), Ali Kemal *** (Dk. 90+2 Taylan *), Ahmet ** (Dk. 77 Furkan **), Ferdi **
Bayrampaşa: Cengizhan *, Bilal Aziz *, Bünyamin *, Mustafa Emin ** (Dk. 69 Mertcan *), Selim *, Özgür * (Dk. 84 Serhat *), Ömercan *, Hıfsullah *, Halil **, Eren *, Mert * (Dk. 74 İsa *)
Gol: Dk. 81 Ali Kemal Özkan (Petrolspor)
Kırmızı kart: Dk. 90+2 Hıfsullah İsmail Erdoğan (Bayrampaşa)
Sarı kartlar: Özgür, Mustafa Emir, Mert (Bayrampaşa)
Toplu sonuçlar
Muğlaspor 1-0 Somaspor
Modafen 2-1 Osmaniyespor Futbol Kulübü
HAESK 0-1 Pazarspor 
Yeşilyurt Belediyespor 1-1 Diyarbekir Spor A.Ş.
1954 Kelkit Belediyespor 2-0 Altındağ Belediye Spor 
Gölcükspor 0-0 Darıca Gençlerbirliği A.Ş. 
Yozgatspor 1959 FK 1-0 Nazilli Belediyespor 
Nevşehir Belediyespor 0-0 Karacabey Belediye Spor A.Ş.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=