Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.Amatör Lig A-B Grubu 14.Hafta

27 Ocak 2020, 16:53 - Okunma: 8419

A GRUBU PANORAMA – İKİNCİ DEVRE SONA ERDİ LİG’E 1 HAFTALIK ARA VERİLDİ

- İkinci devrenin lider takımı Batman 72 Belediyespor oldu. Mavi beyazlılar, Yenipınar galibiyetiyle ikinci devreyi zirvede tamamladı.,
- İÖİ Gençlerbirliği, zirveyi kaptırıp ikinci devreyi 2’inci sırada tamamladı. Sihay kırmızılı ekip, ligde zor durumda olan Batman Karşıyaka’yı da devirip yoluna devam etti.
- Sason Gençlik adım adım şampiyonluğa koşuyor. Kırmızı mavililer, Güneşspor engelinide geçip gözünü zirveye dikip ve ikinci devreyi 3’üncü sırada tamamladı.
- Güneşspor mağlup olsa da Play Off hattında yer almaya devam etti.
- Ağalar üzgün. Gercüşspor üst üste aldığı mağlubiyetlerle Play Off hedefinden iyice uzaklaştı.
- Yenipınarspor, Batman Karşıyaka ve Batmanspor düşmemek için kıyasıya mücadele ediyorlar.
- Batmanspor tam 14 hafta sonra galip geldi. Düşme hattında yer alan ve kümeden düşmemek için kıyasıya mücadele eden Batmanspor, zorlu rakibi Gercüşspor’u devirip altın değerinde 3 puanı alıp ikinci devreyi büyük bir moralle kapattı.
- 3’üncü devrenin ilk karşılaşmasında derbi heyecanı yaşanacak. Ligde düşmemek için kıyasıya mücadele veren Batmanspor ile Batman Karşıyaka üçüncü devrenin ilk maçında karşı karşıya gelecek.

A GRUBU 14.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
GÜNEŞSPOR 0 – 1 SASON GENÇLİKSPOR
GERCÜŞSPOR 0 – 1 BATMANSPOR
BATMAN 72 BELEDİYE 7 – 0 YENİPINARSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 5 – 0 BATMAN KARŞIYAKA

LİDER BELEDİYE, YENİPINAR’A PATLADI 7 – 0
1.Amatör Lig A Grubu 2.devrenin son karşılaşmasında lider Batman 72 Belediyespor, Yenipınarspor’u 7-0’lık farklı bir mağlubiyetle devirdi.
Liderlik koltuğuna oturduktan sonra istikrarı elden bırakmayan ve şampiyonluğa koşan Batman 72 Belediyespor, ligin ikinci devresini 7-0’lık farklı skorla Yenipınarspor galibiyetiyle kapattı. Bu galibiyetle Batman 72 Belediyespor puanını 35’e çıkarıp liderliğini sürdürürken, Yenipınarspor ise 9 puanda kalarak düşme hattı adına zor duruma düştü.
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ, KARŞIYAKA’YI ATEŞ HATTINA YAKLAŞTIRDI 5 – 0
A Grubu’nun 14.haftasında İÖİ Gençlerbirliği, Batman Karşıyaka’yı 5-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.
İkinci devrenin son karşılaşmasında İÖİ Gençlerbirliği, ligde zor durumda olan düşmemeye oynayan Batman Karşıyaka’yı 5-0’lık skorla geçerek lider Belediye’nin bir puan gerisinde 2’inci sıradaki yerini korurken, Batman Karşıyaka ise Batmanspor’un galip gelmesiyle 8 puanda kalarak daha da işini zora soktu.
SASON ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDI 0 – 1
1.Amatör Lig A Grubu 2.devrenin son maçında Batman’da oynanan karşılaşmada zorlu Güneşspor’u 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Transfer ettiği oyuncularla kadrosunu daha da güçlendiren ve şampiyonluğa odaklanan Sason Gençlikspor, ikinci devrenin son maçında Güneşspor’u da 1-0 devirip yoluna devam etti. Oynadığı 14 karşılaşmada 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Cihan Atalay’ın kurmayları, iki güçlü kurum takımının arasında puanını 31’e çıkarıp şampiyonluğa oynaması gözlerden kaçmadı.
BATMANSPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET 0 – 1
1.Amatör Lig A Grubu 14.hafta karşılaşmasında Batmanspor, konuk ettiği Gercüşspor’u 1-0 mağlup ederek ligde ilk galibiyetini elde etmiş oldu.
Geriye kalan 13 karşılaşmada hiç galibiyeti bulunamayan ve son sırada düşme hattında yer alan Batmanspor, ligin 14.haftasında konuk ettiği güçlü rakibi Gercüşspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı. Bu galibiyetle puanını 7 yapan Batmanspor ligde kalma adına umutlandı.
B GRUBU PANORAMA - İKİNCİ DEVRE SONA ERDİ LİG’E 1 HAFTALIK ARA VERİLDİ
- İkinci devrenin tek lideri SAĞLIKSPOR. Hakim Baktaş’lı Sağlıkspor Yahya Kayra ile hedefine emin adımlarla ilerliyor.
- Tüpraşspor’lu gençler güzel grafik çiziyor. Siyah kırmızılı ekip, oynadığı güzel oyunla ikinci devreyi 2’inci sırada kapattı.
- TEİAŞ Gençlikspor’lu gençler ligde güzel performans sergiliyor. Mavi kırmızılılar, istikrarlı oyunuyla hedeflerine adım adım yürüyüp ikinci devreyi averajla 3’üncü sırada bitirdi.
- İluh 72 Spor, ikinci devrenin son maçını deplasmanda Beşirispor ile karşılaşacaktı. Ancak kar engelinden ötürü maç ertelendi. Bir maç eksiği olmasına rağmen İluh 72 Spor, ikinci devreyi Play Off hattında 4’üncü sırada tamamladı.
- Kozluk Gençlikspor, TEİAŞ mağlubiyetiyle Play Off hedefinden iyice uzaklaşıp ikinci devreyi 5’inci sırada tamamladı.
- Beşirispor, kendi evinde ağırlayacağı İluh 72 Spor maçını ilçede yağan kar yağışından ötürü ileri bir tarihe ertelendi. Sarı kırmızılı ekip adına düşmemek için çok önemli bir karşılaşma.
- Bıçakçı Köyüspor ligde bir galibiyet alsa da ikinci devreyi düşme hattında ve son sırada yer alarak kapattı.
B GRUBU 14.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
BEŞİRİSPOR – İLUH 72 SPOR (ERT.)
TEİAŞ GENÇLİKSPOR 2 – 1 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR
TÜPRAŞSPOR 2 – 0 KOZLUK GENÇLİKSPOR
SAĞLIKSPOR (BAY)
TÜPRAŞ’LI GENÇLER DUBLE YAPTI 2 – 0
1.Amatör Lig B Grubu ikinci devrenin son karşılaşmasında Tüpraşspor, Kozluk Gençlikspor’u 2-0 mağlup ederek ikinci devreyi 2’inci sırada tamamladı.
Her maça seyir zevki verip istikrarlı bir performans sergileyen Emrullah Çalar’lı Tüpraşspor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Güzel oyununu 2 golle süsleyen Tüpraşspor’lu gençler, galip gelmeye devam etti.
TEİAŞ, BIÇAKÇI’YA GEÇİT VERMEDİ 2 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 14.haftanın ve ikinci devrenin son karşılaşmasında TEİAŞ Gençlikspor, ligde son sırada ve düşme hattında yer alan Bıçakçı Köyüspor’u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Sezon öncesi en önemli oyuncularını Bölgesel Amatör Lig temsilcisi 1955 Batman Belediyespor’a transfer eden TEİAŞ Gençlikspor gençlerden kurulu kadroyla çıktığı maçları kayıpsız geçiyor. Ligin ikinci devresinin son maçında da galip gelerek devreyi 23 puanla 3’üncü sırada bitirme başarısı gösterdi.
BEŞİRİSPOR - İLUH 72 SPOR MAÇI TATİL EDİLDİ
1.Amatör Lig B Grubu 14.hafta Karşılaşması
25.01.2020 tarihinde Beşiri İlçe Stadı’nda oynanması gereken Beşirispor - İluh 72 Spor maçı ilçede yağan kar yağışından ötürü saha zeminin temizlenmediğinden ötürü tatil edildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=