Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Amatör ligde kıran kırana mücadele

20 Ocak 2020, 16:30 - Okunma: 8137

1. Amatör ligde 13. haftada A ve B grubunda alınan toplu sonuçlar...

A GRUBU PANORAMA
- Lider Batman 72 Belediyespor zirvedeki yerini korudu. Mavi beyazlı ekip, Batman Karşıyaka’yı mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
- Liderlik koltuğunu kaptıran İÖİ Gençlerbirliği, ligin 13.haftasında Batmanspor’u mağlup ederek Batman 72 Belediyespor’u takibe aldı.
- Sason Gençlikspor coşmaya devam ediyor. Oynadığı güzel futbolla adete göz dolduran ilçe takımı, gözünü zirveye dikti. Kırmızı mavili ekip, zorlu rakibi Gercüşspor’u mağlup ederek ligi zirvede bitirmenin hesaplarını yapıyor.
- Güneşspor hem yakıyor hem ısıtıyor. Ligin flaş ekiplerinden Güneşspor, Yeni Pınarspor engelini geçip Play Off potasındaki yerini sağlamlaştırdı.
- Ağalar üzgün. Geçen hafta galip gelip Play Off için umutlanan Gercüşspor, ligin 13.haftasında güçlü rakibi Sason Gençlikspor’a mağlup olup Play Off hedefinden iyice uzaklaştı.
- Lig’in son sırasında yer alan Batmanspor yavaş yavaş eriyor. Oynadığı 12 maçta hiç galibiyeti bulunamayan Batmanspor, galip gelmeyi unuttu.

A GRUBU 13.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
SASON GENÇLİKSPOR 2 – 0 GERCÜŞSPOR
YENİ PINARSPOR 1 – 6 GÜNEŞSPOR
BATMAN KARŞIYAKA 1 – 5 BATMAN 72 BELEDİYE
BATMANSPOR 1 – 3 İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ
LİDER BELEDİYE, KARŞIYAKAYI FARKLI YENDİ 1 – 5
Geçen hafta İÖİ Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup edip liderliği devir alan Batman 72 Belediyespor, Lig’in 13.haftasında Batman Karşıyaka’yı 5-1’lik farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdürdü.
1.Amatör Lig A Grubu 13.hafta karşılaşmasında Batman 72 Belediyespor, Pazar günü saat 14.00 da 19 Mayıs 2 Nolu sahada Batman Karşıyaka ile karşılaştı. Maç boyunca rakibine üstün bir futbol sergileyen Mavi beyazlı ekip, 3 puanı 5 golle aldı. Batman 72 Belediyespor almış olduğu bu galibiyetle puanını 32’ye yükseltip liderliğini sürdürdü. Batman Karşıyaka ise 8 puanla 7’inci sırada kaldı.
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 3 PUANI ÜÇ GOLLE ALDI 1 – 3
1.Amaötör Lig A Grubu 13.haftanın karşılaşmasında İÖİ Gençlerbirliği, ligde son sırada yer alan Batmanspor’u 3-1 mağlup ederek yoluna devam etti.
Geçem hafta güçlü rakibi Batman 72 Belediyespor’a 1-0 kaybederek liderliği kaptıran İÖİ Gençlerbirliği, ligin 13.haftasında düşme hattında yer alan Batmanspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdı. Siyah kırmızılı ekip, almış olduğu bu galibiyetle puanını 31 yaparak 2’inciliğini sürdürüp ve tekrardan zirve takibini sürdürdü.
SASON GENÇLİK DOLU DİZGİN 2 – 0
Yaptığı yeni transferlerle kadrosunu daha çok güçlendiren Sason Gençlikspor galip gelmeye devam ediyor. 1.Amatör Lig A Grubu 13.hafta karşılaşmasında Sason Gençlikspor Kozluk İlçe Stadı’ndan konuk ettiği Gercüşspor’u 2-0 mağlup ederek üst üste 5’inci galibiyetini aldı.
Bu sonuçla Sason Gençlikspor puanını 28’e çıkarıp 3’üncü sıradaki yerini korurken, Gercüşspor ise 14 puanda 5’inci sırada kalarak Play Off avantajını kaybetti.
GÜNEŞ, PLAY OFF’TAKİ YERİNİ SAĞLAMA ALDI 1 – 6
Ligin flaş ekiplerinden Güneşspor kazanmaya devam ediyor. Oynadığı güzel futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Turuncu mavili ekip, ligin 13.haftasını da boş geçmedi. 1.Amatör Lig A Grubu 13.hafta karşılaşmasında Güneşspor, Yeni Pınarspor’u 6-1’lik farklı bir skorla yenerek Play Off yolunda yerini sağlama aldı.
En yakın takipçisi Gercüşspor’un mağlup olmasıyla avantajlı duruma düşen Güneşspor, Yeni Pınarspor galibiyetiyle puanını 21’e çıkarıp Play Off’ ta ki takipçisi Gercüşspor’a 7 puan takıp 4’üncü sıradaki yerini korudu.
B GRUBU PANORAMA
- Lider Sağlıkspor Tüpraşspor ile puanları paylaştı. Siyah beyazlı ekip gençlerden kurulu güçlü rakibi Tüpraşspor ile berabere kalarak Play Off’taki maçlara kilitlendi.
- Batman Amatör Lig’in hiç mağlup olmayan ve müthiş bir başarı grafiği çizen Sağlıkspor’da moraller üst düzeyde. Siyah beyazlı ekip, ilk etapta Play Off’a kalıp daha sonra finale kalıp daha sonra şampiyon olmayı hedefliyor.
- TEİAŞ Gençlikspor Play Off’ta ki yerini sağlama aldı. Mavi-kırmızılı ekip, zorlu Kozluk Gençlikspor engelini aşarak avantajını sürdürdü.
- Tüpraşspor lider Sağlıkspor ile yenişemedi. Kırmızı siyahlı ekip, zirvede yer alan Sağlıkspor ile berabere kalarak Play Off potasındaki yerini sürdürdü.
- İluh 72 Spor haftayı BAY geçse de Play Off potasında yer almaya devam etti. Mavi beyazlılar, en yakın takipçisi Kozluk Gençlikspor’un mağlup olmasıyla 4’üncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı.
- Lig’de son sırada yer alana ve hiç galibiyeti bulunamayan Bıçakçı Köyüspor, Lig’in 13.haftasında Beşirispor’u mağlup ederek ilk kez galip gelerek 3 puanla tanıştı.
B GRUBU 13.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
KOZLUK GENÇLİKSPOR 2 – 4 TEİAŞ GENÇLİKSPOR
BIÇAKÇI KÖYÜSPOR 3 – 1 BEŞİRİSPOR
SAĞLIKSPOR 1 – 1 TÜPRAŞSPOR
İLUH 72 SPOR (BAY)
LİDER SAĞLIKSPOR, TÜPRAŞSPOR İLE BERABERE KALDI 1 – 1
Grubu’nda zirvede yer alan ve hiç mağlubiyeti bulunmayan Sağlıkspor, Lig’in 13.Haftasında karşılaştığı Tüpraşspor ile 1-1 berabere kaldı.
Lig’de bu sezon müthiş bir başarıya imza atan Sağlıkspor’un beli bükülmüyor. Batman Amatör Lig’de hiç mağlubiyeti bulunmayan Siyah beyazlılar artık Play Off maçlarına kilitlendi. Hakim Baktaş başkanlığında ve Yahya Kayra önderliğinde namağlup zirvede oturan Sağlıkspor, ilk etapta Play Off’a kalıp daha sonra şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor.
TEİAŞ, KOZLUK’UN PLAY OFF TARİFESİNİ KESTİ 2 – 4
1.Amatör Lig B Grubu 13.hafta karşılaşmasında TEİAŞ Gençlikspor deplasmanda karşılaştığı Kozluk Gençlikspor’u 4-2 mağlup ederek Play Off yolunda rahatladı.
Cumartesi günü saat 14.00 da Kozluk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada TEAİŞ Gençlikspor 3 puanı 4 golle aldı. Kozluk Gençlikspor Play Off umutlarını sürdürebilmek için mutlak galibiyet için çıktığı sahada kendi evi ve seyircisi önünde TEİAŞ Gençlikspor’a 4-2 mağlup olarak büyük bir darbe yedi.
BIÇAKÇI’DAN KESKİN GALİBİYET 3 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 13.Hafta karşılaşmasında Bıçakçı Köyüspor, güçlü rakibi Beşirispor’u 3-1 mağlup edip 12 maç aradan sonra galip gelmesini bildi.
Oynadığı 12 maçta 0 puanla son sırada yer alan Bıçakçı Köyüspor, ligin 13.haftasında Batman’da konuk ettiği Beşirispor’u 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alıp 3 puanla tanışmış oldu. Düşme hattında yer alan Bordo mavili ekip, Beşirispor galibiyetiyle altın değerinde 3 puanı alıp bir nebze olsun nefes aldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=